DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Lopott Ferrarit talált a rendőrség Budapesten

A piros autó hosszú utat járt be: Spanyolországból tulajdonították el, innen került egy budai garázsba. A nyomokat követve a rendőrség még három jelek szerint lopott autót talált.

Egy XI. kerületi garázsban, bejelentés alapján akadt rá a Budapesti Rendőr-főkapitányság a tisztázatlan eredetű piros színű Ferrarira, melyről ellenőrzés után kiderült, hogy Spanyolországban körözik. Egy ismeretlen személy még decemberben vette bérbe spanyol tulajdonosától, de nem vitte vissza a határidőre.

A police.hu beszámolója szerint a rendőrök lefoglalták a járművet, majd három nappal később, január 4-én őrizetbe vették a garázst bérlő személyt. Miután házkutatást tartottak a lakhelyén, valamint a hozzá köthető autókereskedésekben, megtalálták a Ferrari kulcsát, két hamisított spanyol forgalmit, egy hamis alvázszámú autót, valamint 20 lőszerre is ráakadtak.

Még aznap elfogták azt a férfit, aki a Ferrarira és a másik autóra hamis rendszámot adott. A szigetszentmiklósi telephelyen két másik autót is lefoglaltak, amelyeknek meghamisították az alvázszámát. A két férfit kihallgatták és őrizetbe vették.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: