DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Egyéb

Kiss Norbi, mint gengszterek sofőrje

Fegyverek és verőemberek gyűrűjében, egy hírhedt maffiafőnök sofőrjeként mutatkozott be Kiss Norbi - természetesen nem a valóságban, csak egy klipp forgatás erejéig.
Bár a néhány héten belül elkészülő zenés videóanyagnak egyenlőre minden részlete szuper titkos néhány fotót azért kaptunk a nem mindennapi forgatásról, amelynek főhőse a kétszeres Európa bajnok Kiss Norbi mellett egy világbajnok burma macska Bondi's Bubo of Alba Regia.
 
klipp 1
 
- Természetesen nem a gengszter feeling miatt mondtam igent a videóklippben való szereplésre, hanem azért, mert nagyon szeretem a klippet készítő zenekar zenéjét és személyes jó barátságban vagyok a klipp másik főhősével, Bubóval a magyar Alba Regia European Burmese Cattery tenyészet világbajnok burma macskájával is - mondja mosolyogva Kiss Norbi, hozzátéve: sajnos egyenlőre minden más részlet szuper titkos így nem áll módomban részletekről beszámolni. Erre még néhány hetet várni kell. Norbi azt azért elárulta több helyszínen és nagyon jó hangulatban zajlottak a felvételek és nem csak azért örül, hogy részese lehetett egy ilyen különleges zenei performansznak mert nagy rajongója a klippet készítő zenekarnak, de még egy fontos szempontot is megemlített:
 
klipp 2
 
- Nagyon hasznos volt egy professzionális filmes stáb közreműködésével zajló forgatás részesének lenni mert így támogatóimnak is sokkal felkészültebben tudok rendelkezésére állni ha esetleg reklámfilmet akarnak forgatni velem. - mondja sejtelmes mosollyal Norbi.
 
A kétszeres kamion Európa bajnok és sokszoros magyar bajnok egyenlőre még a részvételével klippet forgató együttes nevét sem árulhatja el, de annyit azért elárult, zenéjük szeretete mellett az állatvédelem és a macskák révén került velük kapcsolatba és kötöttek barátságot. 
 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: