DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Kiderült, ki állhat Ecclestone anyósának elrablása mögött

A Sao Pauló-i rendőrségnek nemrég sikerült kiszabadítania Aparecida Schunckot, Bernie Ecclestone anyósát, most pedig kiderült, hogy ki tervelhette ki a bűncselekményt.

Ahogyan nemrég mi is beszámoltunk róla, többnapi fogva tartás után a brazil rendőrség kiszabadította a túszejtők karmaiból Aparecida Schunckot, Bernie Ecclestone feleségének, Fabiana Flosinak édesanyját. Az elrablással gyanúsított két férfi 10 milliárd forintnak megfelelő brazil reált követelt az asszonyért, ám kéréseiket nem teljesítették, és Schunckot sikerült sértetlenül kiszabadítana a Sao Paulo-i hatóságnak.



Ám a rendőrség azonosított egy harmadik férfit is, akinek köze lehetett az elrabláshoz: Jorge Eurico da Silva helikopterpilótaként dolgozott Ecclestone és Fabiana Flosi családja mellett - sajtóértesülések szerint ő állhat a bűncselekmény mögött. A rendőrség ugyanis a nyomozások alatt gyanús telefonhívásokra lett figyelmes da Silva és a két elrabló, Vitor Oliveira Amorim és David Vicente Azevedo között.

A helyi sajtó azt is tudni véli, hogy ujjlenyomatok és a biztonsági kamerák felvételeinek analizálása után sikerült beazonosítani a túszejtők búvóhelyét.

A 85 éves Bernie Ecclestone és a 39 éves Fabiana Flosi 2012-ben házasodtak össze - az elrabolt és megtalált Schunck 18 évvel fiatalabb vejénél.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: