DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Újabb világrekord! - A Goodyear és Zietlow ismét az "első"

Rainer Zietlow és a Goodyear újabb világrekordot állított fel útjukkal.

Rainer Zietlow és csapata a Goodyear Wrangler abroncsgarnitúrát használta a világrekord felállításához, melynek során Eurázsia hét országán keresztül vezetett útjuk. A kíméletlen terepviszonyok – köztük a hírhedt 3.000 kilométeres, murvával és sárral borított Kolima autópálya Oroszországban - valamint a szélsőséges időjárási körülmények a 15.200 kilométeres út minden szakaszán próbára tették őket és a felszerelést is. A Magadan - Jakutszk közti útvonalon Rainer a Goodyear Wrangler All Terrain Adventure Tire with Kevlar abroncsát használta, majd az út további szakaszára a Touareg Goodyear Wrangler HP All Weather abroncsokat kapott.

Rainer Zietlow és csapata megdöntötte a rekordot



„Szeretnénk gratulálni Rainernek és csapatának az új világcsúcsukhoz. Ismét bravúrosat alakítottak! Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehettünk a sikerüknek. Ezen az elképesztő utazáson bebizonyosodott, hogy Rainer próbatételéhez a mi Wrangler abroncsgarnitúránk bizonyult a legjobb választásnak” - nyilatkozta Alexis Bortoluzzi, a Goodyear EMEA marketing igazgatója.

„Rendkívül boldogok vagyunk, hogy ez alatt a 6 nap 9 óra és 38 perc alatt sikerült meghódítanunk Eurázsiát” - mondta Rainer. „Szeretném ismét kifejezni hálámat az összes szponzoromnak és partneremnek, köztük a Goodyearnek, amiért olyan abroncsokkal látott el minket, amelyek még a legzordabb útviszonyok között is megbízhatóan viselkedtek. Biztos vagyok benne, hogy a következő kihívásomhoz is Goodyear gumiabroncsokat fogok választani.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: