DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 28. szombat
Egyéb

25 millió forint értékű autót kap egy kislány születésnapjára

A világhírű sportolók, színészek, zenészek gyakorta kapnak az autós cégektől olyan járművet, amellyel a gyártók megpróbálják megkönnyíteni a sztárok utazását. Ők viszont fellépéseiken, mérkőzéseiken is népszerűsíthetik a szponzor legújabb típusát. David Beckham, és híres felesége, Victoria, valamint Lionel Messi is kapott már autót a Jaguartól. Itthon a klasszikus autós márka vitorlázókat és egy 12 éves zenei tehetséget támogat, aki születésnapján veheti át a 25 milliós autót.

Noha a Virtuózok című műsor fináléja csak holnap lesz, egy nyertese már biztosan van a közmédia tehetségkutató műsorának. Holozsai Eszter, a kárpátaljai kislány,  egy új Jaguart kap ajándékba, hogy el tudjon majd jutni a család azokra a koncertekre, ahová az év folyamán meghívják majd az ifjú tehetséget. Mint azt a tegnapi Virtuózok sajtótájékoztatón elmondták, a kislány június 11-én, születésnapján veheti majd át az autó kulcsait.

2017-jaguar-f-pace



Most pénteken, az esti döntő után, a komolyzenei tehetségkutató műsor nyertese is nagyobb összeget vihet majd haza. A Virtuózok legjobbja 12 millió Ft-al és egy tengerentúli fellépési lehetőséggel lesz majd gazdagabb.

Hogy ki viszi haza az a nyereményt, azt három fiatal közül választhatják ki a rajongók. A nézők telefonos applikáción keresztül vagy sms-ben szavazhatnak Holozsai Eszter fuvolistára, Kökény Tamás nagybőgősre és Váradi Gyula hegedűsre. A verseny második és harmadik helyezettje 6-6 millió forintot és európai fellépési lehetőséget nyer – írta az MTI tegnap.

jagtakaro

A Jaguar és Land Rover magyarországi forgalmazójának, az Auto Palace Kft –nek, nem ez az egyetlen művészetekkel kapcsolatos akciója. Tavaly például „hirdetőtáblát” csináltak egy 18 milliós Range Roverből és ezzel népszerűsítették Picasso balatonfüredi kiállítását. Idén pedig Süsüt ültették be egy Jaguarba, hogy besegítsenek a  Csukás István Színház gyerekműsorainak népszerűsítésébe. Más cégek, mint például a Ford, egy Mustangot adott Kiss Gergő olimpikonnak, a BMW pedig korábban Rubint Rékát választotta nagykövetnek, amelyért egyébként egyes sajtóorgánumok szerint, az autós márka sok kritikát is kapott a közösségi oldalakon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: