DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Újrahangolták Európa legkeresettebb hibridjét

A Toyota Auris általános vonzerejét meghatározó, alapvető értékek: a teljesítmény, a funkcionalitás és a vezetés élménye még intenzívebben érvényesülnek a 2016. modellévben. Habár a változások nem széles körűek, olyan, valós előrelépést képviselnek, amely kézzel fogható, a mindennapokban megélhető előnyöket jelent a vezető számára.

Továbbfejlesztett Toyota Touch 2 multimédia rendszer

A Toyota Touch 2 multimédia rendszer megkapta azt a legfrissebb, 2016-os tartalmat, amelyet az idei Genfi Autószalonon mutattunk be. A műszerfal közepén elhelyezkedő, 7 colos érintőképernyő módosított menüoldalain keresztül érhetők el a rendszer funkciói, valamint innen vezérelhető az opciós Toyota Touch 2 with Go navigációs rendszer. A My Toyota online ügyfélportál hozzáférése is módosult.

auris_ts_my16_resize_



A Toyota Touch 2 with Go rendszer mostantól új konstrukcióban, egyetlen navigációs ajánlatként rendelhető az Aurishoz, hároméves* ingyenes térképfrissítéssel és online szolgáltatásokkal együtt. A fedélzeti kapcsolódási lehetőség egyszerűen kezelhető hozzáférést biztosít azokhoz a valós idejű információs szolgáltatásokhoz, amelyek a beprogramozott útvonalakra vonatkozóan nyújtanak üzemanyagár-, időjárási, parkolási és forgalmi információkat, ezzel egyszerűbbé és hatékonyabbá téve az útvonaltervezést. A rendszer emellett különféle online információs, szórakoztató és közösségi alkalmazások (Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha és Twitter) felhasználását is lehetővé teszi.

* Piactól függően

Áthangolt hybrid hajtáslánc

Áthangoltuk Európa legkeresettebb hybrid modelljeinek hajtásláncát, így az mostantól még természetesebb vezetési érzetet nyújt, megőrizve kiemelkedően takarékos működését. A Toyota mérnökei úgy módosították a beállításokat, hogy a jármű sebessége közvetlenebb összefüggésben álljon a motorfordulatszám emelkedésével, a gyorsítási érzet szorosabban kövesse a gázadás intenzitását. 

Új színválaszték

Az Auris mindig divatos megjelenése érdekében két új árnyalat jelenik meg a karosszériaszínek kínálatában: a Platinum Bronz metálfényezés a leheletnyi bronzbarnával megbolondított szürke szín divatját követi, míg a kék alapszín az árérzékeny vásárlók számára elérhető opciók sorát gyarapítja.

A kizárólag a Toyota Manufacturing UK burnastoni üzemében gyártott, új 2016-os Auris Hatchback és Touring Sports modellek már megvásárolhatók.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: