DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 23. hétfő
Egyéb

A kajakkirálynő új autója

Kovács Katalin, a háromszoros olimpiai bajnok, 31-szeres világbajnok és 29-szeres Európa-bajnok minden idők legeredményesebb női kajakozója átvette új autóját, az olimpiai éremkollekcióval dekorált Seat Leon ST 2.0 TDI X-Perience DSG S&S típust.

Katalin a nagy örömmel birtokba vett autóval egy kicsit később tud komolyabban megismerkedni, hiszen másnap már útnak is indult a válogatott több hetes sevillai edzőtáborába.

015



Katalinnak ez már a sokadik Seat-ja, hisz évek óta a spanyol márka segíti a versenyekre történő felkészülését. A Seat Leon X-PERIENCE tökéltes partner a kiváló versenyző sportos, változatos és aktív életstílusához. Ez az a modell, ami a sokoldalúság teljesen új dimenzióját kínálja és a vezetés élvezetes élményét biztosíthatja számára minden úton. A legújabb generációs Leon állandó összkerék hajtásával biztonsággal vezethető  a különféle utakon, legyen szó aszfalt- vagy murvás útról, esőről vagy hóról. A bajnoknő számára a mindennapokban is fontos egy összkerék hajtású autó, mert lejtős, sáros, csúszós úton kell naponta közlekednie. A Leon X-PERIENCE változatot elegáns és sportos, egyúttal izgalmas off-road karakter is jellemzi, miközben tökéletesen illeszkedik a magyar bajnok családjának mindennapi életébe is.

038

Katalin tehát a monoton alapozás után a sevillai edzőtáborban kezdi meg tavaszi vizes felkészülését 2016 legfontosabb versenyeire, elsősorban a válogatókra, de legfőképpen a Riói Olimpiára. Elmondta, hogy az egyes mellett Csipes Tamarával indul párosban a tavaszi válogatókon, és reményei szerint eredményei alapján esélyes a női kajak négyesbe történő bekerülésre is.

A Seat rendkívül büszke arra, hogy a legeredményesebb magyar kajakozó partnere lehet, és a márka minden munkatársa sok sikert kíván felkészüléséhez és az eredményes versenyzéshez!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: