DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 30. hétfő
Egyéb

DiCaprio megfilmesíti a Volkswagen-botrányt

A 40 éves filmsztár már jelenleg is több szállal kötődik az autókhoz és az autósportokhoz, ezt pedig most egy újabbal fejeli meg, hiszen célja, hogy filmvászonra vigye napjaink legnagyobb skandallumát.

leonardo-dicaprio-has-created-an-electric-car-racing-team



Bár még egy hónapja sincs, hogy kirobbant az autóipar történetének valaha volt egyik legnagyobb botránya a Volkswagen meghamisított környezetszennyezési értékei kapcsán, a szórakoztatóipar máris lecsapott a történtekre.

A Paramount Pictures és DiCaprio cége, az Appian Way ugyanis összefogtak, és bejelentették, hogy megfilmesíteni készülnek a német autógyár csalásának hátterét és következményeit. Ehhez már meg is vették Jack Ewing erről a témáról készülő könyvének - mert már ez is úton van - filmjogait. A tervről hétfőn számolt be a filmstúdió, de részletek még nem derültek ki, sem a színészek, sem a rendező kilétéről, sem a premier várható időpontjáról.

DiCaprio nem csak színészként és rendezőként keresi kenyerét, hiszen társtulajdonosa a Venturi Automobiles cégnek is, amely 1992-ben még a Formula-1-ben is tett egy rövid próbát, jelenleg pedig az elektromos versenysorozatban, a Formula-E-ben rendelkeznek csapattal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: