DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
Egyéb

Nagyot zúzott a duhaj focista – rá is fázott

A sikeres focistákkal gyakran megesik, hogy egy sikeres bajnokság után masszívan kirúgnak a hámból, amit így súlyos botrány is követ. Az uruguayi hátvéd – Martin Caceres – is hasonló tevékenységbe kezdett, ráadásul a duhajkodásnak az eredménye egy komoly baleset, és egy elbocsájtás lett.

A 28 éves hátvéd ugyanis egy baráti buli után úgy döntött, hogy saját maga fogja vezetni Ferrariját, de a tempósra vett autózás eredménye az lett, hogy egy elvétett kanyar után több autót is összetört, majd miután parkolóban lerombolt több autót, egy buszmegállót, a romokban heverő autóból mámoros mosollyal szállt ki.

Martin Caceres_crash



A felháborodott rendőrség a nagytakarítás után a bíróság fele továbbította az ügyet, külön kihangsúlyozva a sportoló korábbi esetét, amikor hasonló végeredményt produkált egy Porsche Cayenne volánja mögött. A büntetés első körben a jogosítvány bevonása és mindösszesen 531 eurós bírság lett. A focistának azonban az igazi büntetés ezután következett, mivel a Bajnokok Ligája Döntős Klub vezetése a 28 éves forróvérűt felelőtlen viselkedése miatt – amivel a Juventus hírnevének is árt, eltiltotta az Európa Liga Sevilla címvédő BL mérkőzésen való részvételtől. Remélhetőleg ez már elég súlyú lesz ahhoz, hogy a jövőben óvatosabbra vegye a bulik hangulatát.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: