DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Opel Astra - Új minőség a kompakt osztályban

A Frankfurti Autószalonon (szeptember 17-27.) ünnepli világpremierét az új Opel Astra, amelynek hatékonysága, csatlakoztathatósága és prémium felszerelései új minőséget képviselnek a kompakt osztályban.

A 8.0 csarnok D09-es standján a több mint 3300 négyzetméteres Astra-Universummutatja be az Opel sikermodelljének következő nemzedékét. Az alapokról újratervezett, atletikus, könnyűszerkezetű Astrát kizárólag a legújabb generációs motorok hajtják. Egyedülálló biztonsági- és asszisztencia-rendszere közül több most ünnepli a premierét, például az IntelliLux LED® mátrix-világítóberendezés. A márka másik főszereplője a Frankfurti Autószalonon az Opel OnStar. Az Astrában már bevezetéskor induló személyes online- és szolgáltatási asszisztens éjjel-nappal kiváló kapcsolatot teremt, könnyedebbé téve az autózást. Hozzá járul az IntelliLink infotainment-rendszer következő generációjának mindjárt kétféle változata, amely az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével integrálja tökéletesen az okostelefont az autóba.

Opel Astra Frankfurt_01



„Az Astra új korszakot vezet be az Opelnél. Két éve állítottuk ki Frankfurtban a hatékonyságot átfogó csatlakoztathatósággal ötvöző Monza Concept tanulmányt, most pedig a vadonatúj Astra-generációt mutatjuk be, amely megvalósítja annak számos premisszáját. Az új Astra hatékonyabb, könnyebb és komfortosabb lett, ezenkívül az Opel OnStar, illetve a következő IntelliLink-generáció révén magasabb fokozatra emeli a kompakt osztály okostelefon-integálását. Látogassanak meg minket a Frankfurti Autószalonon az Astra-Universumban“, hívogat az Opel Group főnöke, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Opel Astra Frankfurt_02

Ám nem csupán az új Astra lesz ott látható! Közel harminc kiállított autót vehetnek szemügyre a tágas Opel-stand látogatói. Aki szeretné pontosabban megismerni a márkát, és sokrétű tevékenységi területét, alkalmat talál rá: nemcsak a gyártási szakterületről adnak felvilágosítást és tanácsot kompetens szakemberek, hanem a szakmai képzés, az Ügyfélszolgálati Központ, az Opel Bank és sok egyéb részleg képviseletében is. Ezenkívül sok prominens vendéget vár az Opel a szövetségi labdarúgó bajnokságból – úgyhogy feltétlenül megéri többször is ellátogatni az Astra-Universumba.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: