DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 28. szombat
Egyéb

Szomszédaival balhézik Ralf Schumacher

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse egy hűtőkonténer miatt haragította magára egyik szomszédját, majd pénzzel akarta elhallgattatni a reklamálót - nem jött be neki.

Zajlik az élet Ralf Schumacher körül, de nem feltétlenül úgy, ahogyan azt ő szeretné: februárban elvált feleségétől, Corától, miközben folyamatos csatározások mentek közöttük a család vagyonáért és 13 éves fiúkért. Nemrég pedig az exfeleség dobta le a textilt, és mutatta meg a nyilvánosságnak, „amit Ralf már nem láthat többé”.



Most ismét nem sportszakmai sikerei miatt került bele a hírekbe a kis Schumacher, hanem azért, mert az egyik szomszédja kiakadt azon, hogy a 39 éves expilóta egy 2,5 méter magas hűtőkonténert állított fel bergheimi házának kertjében. Mint ismeretes, Ralf háza mellett éttermet üzemeltet, és az itt felhasznált hús tárolására szerette volna hasznosítani a bizonyos hűtőt.

 

A Blikk információi szerint Ralf szomszédai ebbe nem egyezte bele. „A bérlőimnek szép kilátást ígértem, erre nézhetnek egy óriási ronda konténert” – mondta Hans-Helmut Hurtz, aki kénytelen volt csökkenteni a bérleti díjon a nem is annyira szép kilátás miatt. Hurtz ezért jogi lépésekhez folyamodott, és a bergheimi városvezetésnél tett panaszt Ralf Schumacher ellen, aki nem volt rest, és 10 ezer eurós összeggel (kb. 3,2 millió forint) próbálta elhallgattatni szomszédját. A reklamálónak azonban ez nem volt elég – vagy csak többet ért a becsülete – és addig harcolt Ralffal, amíg annak le kellett bontania a konténert.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: