DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 27. péntek
Egyéb

Hornerék romantikus nászútja a francia riviérán

A Red Bull csapatvezetője, Christian Horner és kedvese, Geri Halliwell májusban mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútjukat pedig gyönyörű dél-franciaországi tájakon töltötték.

A nizzai repülőtéren újságírók tömege várta őket, de ez az újdonsült házaspárt láthatóan egyáltalán nem zavarta, az énekesnő boldogan írt alá rajongóinak és mosolygott a kamerákba.

Nizzából egyenesen Cannes-ba vezetett az útjuk, ahol a filmfesztiválnak köszönhetően ez az év legnyüzsgőbb időszaka. Nyaralásuk alatt sétálgattak a városban, romantikus vacsorákat költöttek el együtt, sakkoztak és napoztak a medence mellett, és természetesen nem mulasztották el megörökíteni életük talán legboldogabb időszakát.

 

Cannes után Monacóba utaztak, ahol vitorlázással és pihenéssel töltöttek el néhány napot, mielőtt Horner munkába állt a versenyhétvégén.  Nyugalmukat mindössze egy sirály zavarta meg, amely ellopott a tányérjukról néhány szelet kenyeret, miközben a szálloda teraszán reggeliztek. 

Az énekesnő – aki az esküvő után felvette férje nevét, így már Geri Hornerként szerepel a közösségi oldalakon – csatlakozott párjához a paddockban is, boldogan pózolt a fotósoknak a Red Bull motorhome-jának teraszán, majd a One Direction énekese,  Liam Payne, annak barátnője és  Sir Philip Green társaságában élvezte a napsütést egy közeli hajón. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: