DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 23. hétfő
Egyéb

Hamilton: Így léptem rá Bill Clinton lábára

Hogy Lewis Hamilton képes ugyanúgy zavarba jönni világhírű személyek láttán, mint bármelyik átlagember, azt az Ausztrál Nagydíj dobogóján már láthattuk. De a britnek van egy igazán kellemetlen sztorija az Egyesült Államok korábbi elnökével.

A Mercedes pilótája nemrég a The Clare Balding Show című brit televíziós talkshow vendége volt, ahol a meghívottaknak egy érdekes játék keretében kellett történeteket mesélniük saját életükből. Hamilton, aki maga is a világ egyik legismertebb sportolója, bevallotta, hogy ő többször jött már zavarba más hírességek láttán, és szóba került az Arnold Schwarzeneggerrel való váratlan találkozása is a melbourne-i dobogón, ahol meglepettségében a színész magasságával kezdett viccelődni.

A brit elárulta, hogy ennél jóval kellemetlenebb szituációba is került már - 2008-ban, amikor még viszonylag új volt számára a rivaldafény, Nelson Mandela születésnapján annyi ismert ember vette őt körbe, hogy szinte törvényszerű volt, hogy elront valamint.

„Talán a leginkább zavarba ejtő helyzetbe akkor kerültem, amikor meghívást kaptam Nelson Mandela 90. születésnapjára Londonban” - mesélte a brit a műsorban. „Nagyon király érzés volt, hiszen az ő asztalánál kaptam helyet, és kettővel mellette ültem. Emlékszem, hogy Oprah (Winfrey, amerikai médiaszemélyiség) ült a másik oldalamon. Aztán észrevettem, hogy Will Smith is jelen van, és elhatároztam, hogy beszélni fogok vele, mivel nagy rajongója vagyok.”

„Amikor mindenki felállt, én azonnal Willhez siettem, és miközben kerülgettem az embereket, elég erősen ráléptem valakinek a lábára. Megfordultam, és Bill Clinton volt az. Akkor nagyon ideges lettem, de azt hiszem, hogy még elnézést sem kértem tőle, csak mentem tovább” - váltott ki nevetést a közönségből Hamilton. A teljes adás ma estre kerül majd képernyőre a brit BT Sport televízióban.



11091155_839541012767613_8089208087093886842_n

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: