DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Kirúgták Jeremy Clarksont a Top Gearből!

A BBC világhírű autós tévésorozatának népszerű műsorvezetője még a múlt hónapban került heves vitába az egyik producerrel, melynek következményeként előbb felfüggesztették állásából, majd a The Guardian friss híradása szerint ki is rúgták onnan.

A skót BBC vezetője, Ken MacQuarrie egy hosszas és körültekintő kivizsgálás után úgy döntött, Jeremy Clarkson nem térhet vissza a Top Gear műsorvezetői szerepébe, miután egy Newcastle közelében tartott forgatási napot követően előbb szóban, majd fizikailag, tettlegesen is bántalmazta a BBC egyik producerét, Oisin Tymont. Egyes híradások szerint állítólag azért alakult ki kettőjük között a heves vita, mert Clarkson steak és sültkrumpli helyett csak hideg vacsorát kapott este, míg más beszámolók alapján a forgatás körül kialakult nézeteltérés miatt különböztek össze.

 



Clarkson a világ egyik legnépszerűbb autós műsorvezetője volt, így alighanem tévénézők tízezrei fogják sajnálni, hogy aznap este nem ehetett steaket, és többé nem láthatják őt a Top Gear adásában… Tanulság? Vigyázzatok az éhes médiamunkatársakkal! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: