Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

JeremyClarkson

Jeremy Clarkson írásba adta

Eddigi legszubjektívebb, ám éppen ezért talán legértékesebb elismerésében részesült a Toyota GR Yaris, amikor az autós újságírás első számú celebje, Jeremy Clarkson írásba adta: idén egyetlen más autónak sem örült annyira, mint a versenyautó-génekkel megbolondított közúti méregzsáknak.

részletek

Jeremy Clarkson csúnyán leszólta az F1-et

„Mind elmehetnek a p***ába” – ez a mondat kiválóan összefoglalja a tévés éles kritikáját a sportról. Jutalmazná a veszélyes versenyzőket, példát pedig a krikettből venne.

részletek

Webber besült a Grand Tour forgatásán

Mark Webber Jeremy Clarksonék műsorában szerepelt meghallgatáson, melyen a 2. évad pilótáját keresték: két autót kellett vezetnie, előbb egy Porschét, majd egy Mercedest – utóbbival hagyott némi kívánnivalót maga után teljesítménye, pedig bevallása szerint mindent kihozott belőle.

részletek

Őrülten sokba kerül a Top Gear-trió új műsora

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May, a Top Gear korábbi műsorvezetői az Amazonnal karöltve indítanak új autós programot. Most kiderült: csillagászati összegért.

részletek

Richard Hammond is otthagyta a Top Geart

Habár a megfogalmazás nem biztos, hogy helyes, szerinte ugyanis már nem volt miből kilépnie… Mindenesetre a BBC népszerű autós show-jának harmadik műsorvezetője számára sem volt kérdés, hogy követi társait bárhová.

részletek

Kirúgták Jeremy Clarksont a Top Gearből!

A BBC világhírű autós tévésorozatának népszerű műsorvezetője még a múlt hónapban került heves vitába az egyik producerrel, melynek következményeként előbb felfüggesztették állásából, majd a The Guardian friss híradása szerint ki is rúgták onnan.

részletek

Botrány: Felfüggesztették a Top Gear műsorvezetőjét

A világ legnépszerűbb autós TV-sorozatával 2002-es indulása óta először esik meg az a blama, hogy vasárnap nem kerül adásba legújabb műsora, miután Jeremy Clarksont a BBC határozatlan időre felfüggesztette.

részletek