DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd
Egyéb

Új korszakot nyit a Skoda Superb

A név kötelez: egy Skdoa Superb csakis különleges lehet. E mottó szellemében fejlesztették a Skdoa dizájnerei és konstruktőrei formavilágában és technikájában egyaránt immár új szintre az új Skdoa Superb sorozatot.

sup_jklvx_resize



Ennek megfelelően az új Skdoa Superb a márka megújult, modern és érzelmekben gazdag arculatával érkezik. Átlag feletti térkínálata még tovább növekedett, konstrukciója pedig a Volkswagen Csoport innovatív moduláris keresztmotoros platformjának (MQB) műszaki alapjaira épül. Kiemelkedő térkínálat, a biztonság, a környezetvédelem és a kényelem terén egyaránt innovatív vezetői segédrendszerek, Euro 6 minősítésű motorok, valamint a Skdoa modelljeire oly jellemző „Simply Clever” megoldások pozícionálják egyértelműen a márka új zászlóshajóját a középkategória felső régiójába. Röviden: az új Superb minden idők legjobb Skdoa modelljeként jelenti a vállalat legjelentősebb termékoffenzívájának csúcspontját.

A Superb nevet még egy Skdoa modellnek is ki kell érdemelnie. Még sohasem övezték ekkora elvárások egy születő Skdoa formavilágát, még sohasem került bele ennyi új technika és új „Simply Clever” megoldás és még sohasem kínáltak a Skdoa mérnökei ilyen tágas helyet a vezető, az utasok és a csomagok számára. A nagyobb járműkategóriákból érkezett, új vezetői segédrendszerek egész sora gondoskodik a magas fokú biztonságról, a környezet hatékony védelméről és a színvonalas kényelemről. A Superb harmadik nemzedéke új, minden eddiginél nagyobb teljesítményű és Euro 6 minősítésű motorokkal érkezik, amelyek akár 30 százalékkal kevesebb üzemanyaggal is beérik.

sup_cvbsx_resize

Új szintet képviselnek a connectivity-szolgáltatások is: az új Skdoa Superb legújabb generációs infotainment-rendszere a SmartLink technikával kapcsolódik az okostelefon rendszerére, amely a MirrorLinkTM, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereit fogja össze. Az új megoldás segítségével az okostelefon egyes alkalmazásai az autó infotainment-rendszerének képernyőjén is megjeleníthetők. Az új SmartGate szolgáltatással a jármű bizonyos adatai az okostelefonra is lehívhatók, tárolhatók és a megfelelő alkalmazást futtatva felhasználhatók. Emellett nagysebességű internetkapcsolat avatja az új Superbet az első „gördülő hotspotként” kínált Skdoa modellé. Az új Skdoa Superb természetesen a ŠKODA megújult és modern formavilágával érkezik.

„Új Skdoa Superb sorozatával, annak formai és műszaki kvalitásaival, illetve verhetetlen térkínálatával igazolja látványosan a Skdoa kiemelkedő igényességét a középkategóriában” – emelte ki Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, a Skdoa igazgatótanácsának elnöke. „A harmadik modellgenerációban a Skdoa közel 120 esztendőnyi járműgyártási tapasztalata és szenvedélye öltött testet. Az új Skdoa Superb a márkánk mögött álló mérnöki és formatervezői tudás mély benyomást keltő bizonyítéka” – folytatta Winfried Vahland. „Növekedési stratégiánk egyik nagy jelentőségű pilléreként az új Skdoa Superb immár a márka jövőjét képviselve új magán- és céges vásárlók sokaságát hódíthatja majd el a Skdoa számára. E modellel új korszak kezdődik a Skdoa történetében” – hangsúlyozta Prof. Dr. Vahland.

sup_qatfx_resize

A Skdoa Superb 2001. óta áll a Skdoa modellpalettájának csúcsán. Napjainkig (2015. január 31.) összesen több mint 700 ezer első és második generációs Skdoa Superb talált gazdára, ezzel a középkategória egyik legnépszerűbb modellsorozatává lépett elő.

Ez idő alatt az ügyfelek mindvégig nagyra értékelték e modell kvalitásait: kiemelkedő térkínálatát, időtlenül elegáns megjelenését, modern, ám jól bevált technikáit, csúcsszínvonalú kényelmét, a lehető legmagasabb fokú biztonságát, sokoldalú funkcionalitását és rendkívül kedvező ár-érték arányát.

Harmadik nemzedéke szintén óriási népszerűséggel írhatja tovább a ŠKODA Superb sikertörténetét. „Új Skdoa Superb modellünk formájában olyan autót fejlesztettünk, amely ügyfeleinket is bizonyosan meggyőzi majd” – húzta alá Dr. Frank Welsch, a Skdoa igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja. „Kifejező és érzelmekben gazdag formavilágával, még tágasabb térkínálatával és még színvonalasabb kényelmével, innovatív biztonsági berendezéseivel, kiváló üzemanyag-fogyasztási értékeivel, kiváló menetdinamikai képességeivel és igényes kidolgozásával az új Skdoa Superb immár új szintre emeli a Skdoa jól ismert erényeit” – folytatta Dr. Welsch.

sup_sdfcx_resize

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: