DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 27. kedd

Egyéb hírek

Jéghideg frissesség az élelmiszeriparban

A jégkockáról, illetve jégdaráról az átlag fogyasztónak a koktélpult juthat az eszébe, de a szakemberek tudják, hogy az ipari jégkészítő gép ennél sokkal több hasznot hajthat vállalkozás számára.

részletek

Milyen kozmetikumokat vigyél a nyaralásra?

A legtöbbünknek általában komoly dilemmát okoz az, hogy milyen sminkterméket vigyen magával, amikor egy hosszabb utazásra készül. Abban az esetben ugyanis, ha az összes készítményünket bepakolnánk...

részletek

Kreatív kézműves foglalkozások felnőtteknek!

Egyre népszerűbbek napjainkban a különféle kreatív hobbik a felnőttek körében is. Rohanó világunk, ez a túlhajszolt életforma arra hívja fel a figyelmet, hogy lassítanunk kell.

részletek

Sorsfordító: dokumentumfilm Kiss Norbival

Sorsfordító. Ez lett a címe Lányi Adél filmrendező, Fehér Ágoston operatőr, és Edőcs Bálint vágó most elkészült dokumentumfilmjének.

részletek

Koktélbár, étterem a Novotel Budapest Cityben

Amy terasz néven új exkluzív koktélbár, étterem nyílt a Novotel Budapest City tetején, így a minőségi szállodai szolgátatások, valamint a bowling, a konferenciatermek mellett immáron a hét minden napján elérhető új vendéglátó és szórakozóhellyel is bővül a legendás fővárosi szálloda.

részletek

A dunai hajós utódai jet-skivel érkeztek

Verne Gyula dunai hajósának kései utódaiként, jet-skikkel hajózzák végig Európa legnagyobb folyóját a Sea-Doo 2023 Danube Expedition résztvevői, akik Budapesten a Marina Parton is kikötöttek.

részletek

Új fogyasztói elektronikai márkák a piacon

A LAMAX, a TrueLife és a Lauben márkák kibővült termékkínálattal érhetőek el Magyarországon, megfizethető, de tartós termékeket kínálva az autós- és akciókamerák, audioeszközök, egészség- és szépségápolási cikkek és háztartási kisgépek kategóriájában.

részletek

Jet-ski bajnokok gyermeknapi ajándékként

Gerencsér Olivér, Magyarország legfiatalabb jet-ski világbajnoka, és Dudás Zoltán jet- ski magyar bajnok, a Sea-Doo tesztpilótája, a Magyar jet Ski Szövetség utánpótlás nevelésért felelős szakoktatója voltak a gyermeknapi vendégek Kiskörén, a Ring-a-tó strandon.

részletek

Jobb hangzás a Nothing új fülhallgatójával

A Nothing Ear (2) vezetéknélküli fülhallgatója megjelenésben és teljesítményben is magasra teszi a lécet. A londoni márka újdonsága kiemelkedő hangzást, tiszta beszédhangot és gyorstöltést biztosít, mindezt különleges, személyre szabható funkciókkal teszi teljessé.

részletek

Milyen autós telefontartót vegyek?

Az autós telefontartó kényelmes navigációt vagy biztonságos beszélgetéseket tesz lehetővé. Mire kell figyelni az ilyen típusú kiegészítők kiválasztásakor, és milyen típusú okostelefon-tartók vannak?

részletek

Kinek való az online jogi ügyintézés?

Mindenki életében vannak fontosabb és kevésbé fontos dolgok, s jellemző, hogy ha valami az előbbibe tartozik, akkor abban a kérdéskörben nehezebben fogunk tudni megválni az addig jól bevált megoldásainktól.

részletek

Feco Chrysler múzeumot alapít

Nem hallott még Fecóról? Ennek egyetlen oka lehet: nem volt még Chryslere, Jeepje, Dodge-a, Plymouth-ja, vagy olyan időszakból származó Fiatja, Mercedese, amely a Chryslerrel közös időszak terméke.

részletek