DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Ez az Ethereum (ETH) versenytárs készen áll a 25x nyereségre 2024-ben

Az új versenytársak mindig felbukkannak a gyorsan változó cryptocurrency tér, hogy vegye fel a több megalapozott játékosok. A befektetők és a kriptovaluta rajongók észreveszik a Retik Finance (RETIK), a decentralizált pénzügyi (defi) tér növekvő csillagát. A Retik Finance úgy gondolja, hogy képes az Ethereum (ETH) kihívására, és jelentős megtérülést biztosít a befektetőknek az elkövetkező években.



A Retik Finance egy élvonalbeli platform, amely a DEFI világát kívánja átalakítani azáltal, hogy javítja az egyének és a befektetők interakcióját, költését és digitális valutáik megtartását.   A RETIK decentralizált, biztonságos és átlátható hitelezési, hitelfelvételi és eszközkezelési ökoszisztémát kínál a felhasználók számára a blokklánc technológia és az intelligens szerződések felhasználásával.

A RETIK a többi DEFI platformtól is megkülönbözteti magát értékjavaslatával.

 

Kattintson ide, hogy részt vegyen a Retik Finance Presale

Az Ethereum hátrányai

A Retik Finance azon képessége, hogy megoldja az Ethereum hálózat néhány hiányosságát, az egyik fő tényező, amely erős Ethereum riválisként kiemelkedik.  Az Ethereummal kapcsolatos méretezhetőségi problémák és magas tranzakciós díjak jelentős problémákká váltak, amelyek akadályozzák a decentralizált finanszírozás fejlesztését és elfogadását.  A Retik Finance célja, hogy ezeket a kérdéseket egy olyan platform kínálásával kezelje, amely skálázhatóbb és alacsonyabb tranzakciós díjakat kínál. Ennek elérésével a Retik Finance olyan határokká válik, amely nagyobb közönség számára mutatja be a defi-t, miközben pozitívan adja át pénzügyi szolgáltatási tapasztalatait.

 

 

Ki hozza vissza a legjobb nyereséget 2024-ben?

Mivel az Ethereum már a piaci kapitalizáción és áron alapuló vezető kriptovaluták közé tartozik, a szakértők úgy vélik, hogy nem valószínű, hogy az ETH jelentős növekedést tapasztalna, amely hatalmas nyereséget hoz a befektetők számára.  Bár lehetséges, hogy bizonyos százalékos hozamot szerezzen, az ETH valószínűleg nem fog megháromszorozni az árban, és 2024-ben 3x-es nyereséget eredményez.másrészt a Retik Finance egy új projekt, amely sok potenciállal rendelkezik, és képes az értékét a befektetők képzeletét meghaladó 2024-ben.

Kreatív megoldásokat kínálva az Ethereum hátrányainak kiküszöbölésére, a Retik Finance életképes riválisává vált az Ethereumnak a defi piacon.  A Retik Finance egyedülálló ökoszisztémával, technológiai innovációkkal és skálázhatósági elkötelezettséggel büszkélkedhet, amely a fejlesztőket és a felhasználókat vonzza, akik gazdaságosabb és hatékonyabb platformot keresnek decentralizált alkalmazásaik számára.

Kattintson ide, hogy részt vegyen a Retik Finance Presale

A Retik Finance közmű

Retik betéti kártya

A Retik Finance olyan forradalmi megoldást vezet be, amely zökkenőmentesen ötvözi a hagyományos betéti kártyák előnyeit a decentralizált finanszírozás erejével – a Retik Defi betéti kártyák.  Ezek a kártyák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptovaluta-állományukat valós tranzakciókban költsék el, kézzelfogható hidat kínálva a pénzügyek digitális és fizikai birodalma között.

A Retik Defi betéti kártyák nem csak kártyák;  ez egy kapu a pénzügyi autonómiához.  Azzal a képességgel, hogy a kripto-állományaidat a valós világban használja, egy lépést tesz egy olyan jövő felé, ahol a pénzügyi döntéseid valóban a sajátjaid

A Retik Finance tiszteletben tartja a magánéletét.  A hagyományos pénzügyi rendszerekkel ellentétben a DEFI betéti kártyáink nem igényelnek KYC-t, biztosítva, hogy tranzakciói bizalmasak és biztonságosak maradjanak.

A Retik Card használatával az egyének készpénzzel hozzáférhetnek a kriptovalutáikhoz az ATM-ekből világszerte anélkül, hogy átalakítanák eszközeiket vagy bonyolult folyamatokat kellene navigálniuk – egyszerűen csak készpénzt kell felvenni, mint egy hagyományos betéti kártyával.

Továbbá minden tranzakció, amelyet a Retik Defi betéti kártyákkal bonyolít, jutalmazásra kerül.  A kártya – ezüst, arany vagy gyémánt – szintjétől függően $RETIK tokenekben kaphatsz pénzvisszatérítést, így minden vásárlásnál növelheted pénzügyi előnyeidet.

Retik fizetés

Ez a Retik Finance ökoszisztémájában egy olyan, a játékot megváltoztató megoldás, amely forradalmasítja az online áruházak és a vállalkozások fizetési módját.  Ez az innovatív kripto fizetési processzor a blokklánc technológia előnyeit hozza el az e-kereskedelemhez, zökkenőmentes, biztonságos és költséghatékony tranzakciókat kínálva.

A Retik Pay megzavarja a hagyományos díjstruktúrát.  A mindössze 1%-os tranzakciós díjjal a kereskedők elfogadják a kriptovaluta kifizetéseket anélkül, hogy túlzott díjakat kellene fizetniük, növelve a haszonkulcsukat.

Továbbá a Retik Pay átlépi a határokat, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy a globális ügyfélkörhöz nyúljanak anélkül, hogy a valutaátváltás vagy a nemzetközi fizetési feldolgozás késedelmei lennének.

 

Következtetés

A szakértők optimisták, hogy erős fundamentumai alapján a RETIK a következő kripto-évben hatalmas keresletnövekedést fog látni, és legalább 25x megtérülést fog visszaadni a világszerte egyre növekvő elfogadásuk alapján.

A Retik Finance lehetőséget kínál a befektetőknek arra, hogy potenciálisan nagy hosszú távú nyereséget tegyenek, még akkor is, ha a kriptovalutákba való befektetés mindig kockázatot jelent.  Ha minden a terv szerint megy, a befektetők jelentős nyereséget láthatnak, ahogy a platform fejlődik és növekszik az elkövetkező években.

 

Kattintson ide, hogy részt vegyen a Retik Finance Presale

 

A Retik Finance (RETIK)-ről további információt az alábbi linkeken talál:

Website: https://retik.com/

 

Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: