DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd
Egyéb

Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházánál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra, amely a Harley-Davidson Budapest szervezésében Európa egyik legnagyobb ilyen motoros túrájának ígérkezik.

A várhatóan sok száz motorost felvonultató nagy túra egyik gyülekező pontja azonban egy kicsi heves megyei falu, Kápolna, ahol május 27-én, pénteken találkoznak a harley-sok, hogy egy-két órás pihenő után innen induljanak tovább Egerbe, majd másnap Debrecenbe.

formula - harley 1„Tudatosan döntöttünk úgy, hogy Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaházánál tervezzük az Open Road Tour második, pénteki napjának gyülekező pontját. Nagyon sokan közülünk elkötelezettek az állat- és a természetvédelem iránt, és természetesen Norbi autósportban magyarként elért világszínvonalú teljesítményére is büszkék vagyunk” – fogalmazott Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa, az Open Road Tour ötletgazdája, aki hozzátette: természetesen nem érkeznek üres kézzel Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházához.

formula-harley 2

„Mi is elültetünk a Kiss Norbi által alapított közösségi erdőben egy fát, persze egy ránk jellemző különlegességet, egy Amerikai Mamutfenyőt, és mindenkit arra kérünk, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa a Kiss Norbi Macskaárvaházának állatmentő munkáját” – fogalmazott Hankó Ákos, aki még az Open Road Tour bemutatkozó sajtótájékoztatójára is meghívta díszvendégnek Norbit.

„Büszkék vagyunk és örömmel várjuk a harley-sokat Kápolnán” – fogalmazott a település szintén motoros alpolgármestere, Szalóki Péter, aki bízik abban, hogy élmény lesz a motorosok számára a faluban töltött néhány óra.

formula-harley 4

„Egy DJ közreműködésével motoros zenékkel készülünk, és lehetővé tesszük, hogy a Kápolnán működő Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) különleges autóit, motorjait és nem ritkán nyolcvan-száz éves mezőgazdasági járműveit az érdeklő motorosok megnézhessék és érdekes információkat is kapjanak róluk” – fogalmazott az alpolgármester, hozzátéve: természetesen Kápolna vezetői ezúttal is csatlakoznak a Kiss Norbi által alapított helyi közösségi erdő gyarapításához, ezúttal a harley-sok társaságában ültetnek el ők is egy újabb fát a Tarna folyó árterében. 

Az Open Road Tour keretében két egykori motoros, Eger alpolgármestere, Minczér Gábor, és a történelmi város egyik fertálymestere, Kovács Attila is nyeregbe pattan: egy-egy Harley társaságában vezetik a harley-s konvolyt Hankó Ákos társaságában Egerben a Dobó térig, ahol Mirkóczki Ádám, a város polgármestere, Knezsik István, az Autós nagykoalíció elnöke, a rendezvény fővédnöke, és a Road zenekar várja majd a motorosokat – és az egrieket.

formula-harley 3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: