DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Harley

Idén is Egerbe mennek a Harley-sok, ahol újraélesztenék a Bervát

Idén is fontos állomása és attrakciója lesz a Harley-Davidson Open Road Tournak Eger, ahová május 19-én, pénteken a kora délutáni órákban érkeznek majd az idén 120 éves születésnapját ünneplő legendás amerikai márka hazai és Magyarországra látogató külföldi rajongói.

részletek

2023-ban 120 éves szülinapját ünnepli a Harley-Davidson

Budapest központjában négynapos fesztivállal, koncertekkel és a motoros kultúra népszerűsítésével ünnepli a legendás Harley-Davidson márka alapításának 120 éves évfordulóját, ami óriási megtiszteltetés Magyarországnak, hiszen a világ egyik legismertebb motorkerékpár márkájának hivatalos szülinapi ünnepsége a cég székhelyén, az Egyesült Államokbeli Wiskonsin állambeli Milwaukee város mellett hazánk fővárosában lesz.

részletek

Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházánál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra, amely a Harley-Davidson Budapest szervezésében Európa egyik legnagyobb ilyen motoros túrájának ígérkezik.

részletek

Mindkét Toro Rossóban elszállt a fék

Bár egyébként sem vártak sokat az Orosz Nagydíjtól a faenzaiak, rettentő hamar véget ért mindkét pilóta számára a futam. Szinte teljesen egyforma piruettet mutattak be, ám ennek oka fékhiba volt.

részletek