DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

Gerencsér Olivér hazánk legfiatalabb a Sea-Doo gyári jet ski világbajnoka és Sebestyén Peti, gyorsasági motorversenyző, a Supersport kategória minden idők legjobb hazai résztvevője, a Yart Yamaha tehetsége elsőként a legendás Sea-Doo jet-eket forgalmazó Jet Power Hungary Dunaharaszti taván, a jet ski sport hungaroringjén tartottak közös gyakolást. 

Peti 1



Olivér és Peti abban is egyetértenek, hogy az idei, globális koronavírus járvánnyal nehezített időszakában minden lehetőséget ki kell használni arra, hogy egy élsportoló formában tarthassa magát.

- Olivér motocross versenyzőként is ügyes sportember, és mivel érdekli a gyorsasági motorsport, eddig is követte a pályafutásomat, ami nagy öröm és megtiszteltetés számomra - meséli Sebestyén Peti, aki hozzátette: most először találkoztak személyesen, mert eddig ő is csak a médiából ismerte a fiatal jet ski világbajnokot. 

- A jet skizés nagyon különleges koncentrációt és speciális izmokat megmozgató sport, kifejezetten jó felkészítő edzés egy gyorsasági motorversenyzőnek - mondta Peti, aki különleges elismeréssel nézte végig Gerencsér Olivér rögtönzött freestyle bemutatóját, amelynek keretében a fiatal jet ski világbajnok megmutatta, hogy nem csak gyorsan menni, de akrobatikus mutatványokat is végre lehet hajtani egy Sea-Doo Spark-al.

Peti 2

Látva Sebestyén Peti elkötelezettségét és szimpátiáját a jet ski-zés iránt, a Jet Power Hungary KFT képviselői azt is felajánlották a világhírű magyar gyorsasági motorversenyzőnek, hogy amennyiben ideje engedi, biztosítanak számára versenyhajót egy magyar bajnoki futamra. 

- Remélem Peti eljön valamelyik jet ski versenyre, akár nézőként, akár résztvevőként - mondja Gerencsér Olivér, viccesen hozzátéve: nagyon reméli, hogy a Magyarországon, Hajdúnánáson megépülő új MOTO GP versenypályán Peti csapatának VIP vendégeként nézheti majd végig debütálását a gyorsasági motorsport királykategóriájban. Olivér és Peti abban is megegyeztek: jet skizés-hez a Sea-Doo modelljeit, motorozáshoz pedig Yamahát használnak majd, hűségesek maradva támogatóikhoz, a Sea-Doo márkát Magyarországon forgalmazó Jet Power Hungary Kft-hez és Peti motoros partneréhez,  a Kecskeméten a Yamaha márkát forgalmazó Rodeo Ride-hoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: