Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek
Egyéb

Közös motoros és jet ski-s edzéseket tart Sebestyén Peti és Gerencsér Olivér

Jet-skizés és terepmotorozás. Ebben a két sportágban bizonyosan közös edzéseket tart a jövőben Magyarország két nagyszerű, világhírű fiatal sportolója.

Gerencsér Olivér hazánk legfiatalabb a Sea-Doo gyári jet ski világbajnoka és Sebestyén Peti, gyorsasági motorversenyző, a Supersport kategória minden idők legjobb hazai résztvevője, a Yart Yamaha tehetsége elsőként a legendás Sea-Doo jet-eket forgalmazó Jet Power Hungary Dunaharaszti taván, a jet ski sport hungaroringjén tartottak közös gyakolást. 

Peti 1Olivér és Peti abban is egyetértenek, hogy az idei, globális koronavírus járvánnyal nehezített időszakában minden lehetőséget ki kell használni arra, hogy egy élsportoló formában tarthassa magát.

- Olivér motocross versenyzőként is ügyes sportember, és mivel érdekli a gyorsasági motorsport, eddig is követte a pályafutásomat, ami nagy öröm és megtiszteltetés számomra - meséli Sebestyén Peti, aki hozzátette: most először találkoztak személyesen, mert eddig ő is csak a médiából ismerte a fiatal jet ski világbajnokot. 

- A jet skizés nagyon különleges koncentrációt és speciális izmokat megmozgató sport, kifejezetten jó felkészítő edzés egy gyorsasági motorversenyzőnek - mondta Peti, aki különleges elismeréssel nézte végig Gerencsér Olivér rögtönzött freestyle bemutatóját, amelynek keretében a fiatal jet ski világbajnok megmutatta, hogy nem csak gyorsan menni, de akrobatikus mutatványokat is végre lehet hajtani egy Sea-Doo Spark-al.

Peti 2

Látva Sebestyén Peti elkötelezettségét és szimpátiáját a jet ski-zés iránt, a Jet Power Hungary KFT képviselői azt is felajánlották a világhírű magyar gyorsasági motorversenyzőnek, hogy amennyiben ideje engedi, biztosítanak számára versenyhajót egy magyar bajnoki futamra. 

- Remélem Peti eljön valamelyik jet ski versenyre, akár nézőként, akár résztvevőként - mondja Gerencsér Olivér, viccesen hozzátéve: nagyon reméli, hogy a Magyarországon, Hajdúnánáson megépülő új MOTO GP versenypályán Peti csapatának VIP vendégeként nézheti majd végig debütálását a gyorsasági motorsport királykategóriájban. Olivér és Peti abban is megegyeztek: jet skizés-hez a Sea-Doo modelljeit, motorozáshoz pedig Yamahát használnak majd, hűségesek maradva támogatóikhoz, a Sea-Doo márkát Magyarországon forgalmazó Jet Power Hungary Kft-hez és Peti motoros partneréhez,  a Kecskeméten a Yamaha márkát forgalmazó Rodeo Ride-hoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?