DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Megjelent az Autósport évkönyv 2019 – ne maradj le róla!

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

Szerkesztőségünk immár ötödik éve vállalkozott arra, hogy a Száguldás és cirkusz című Formula–1-es szezonösszefoglaló kiadvány mellett egy másik kötetet is megjelentessen év végén, méghozzá kettős céllal. A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl is mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe.

75279177_524294391482743_7393033305181913088_n



A könyv első felében olyan nemzetközi versenysorozatok összefoglalói kaptak helyet, mint az IndyCar, a Rali-világbajnokság, a WTCR, a MotoGP és természetesen az F1, de nem maradtak ki a kisebb szériák sem, mint a TCR Europe vagy éppen a japán Super Formula.

A második szakasz nem csupán bemutatja a magyarországi bajnokságokat a ralitól az autókrosszon át a szlalomig, hanem egyben betekintést enged több versenycsapat életébe, valamint bemutat fiatal tehetségeket és rutinos pilótákat is.

A kiadványban természetesen idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze. A legjobb magyar pilótákat a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy rangos gálaeseményen díjazzuk egy nemzetközi sztárvendég közreműködésével.

A frissen megjelent Autósport évkönyv 2019 már megrendelhető a formula.hu webshopjában 5990 forintos áron. A könyvek kézbesítését december 2-án kezdjük.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: