Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat
Egyéb

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az Autósport évkönyvben hamarosan megjelenő toplistánk alakulásába idén először olvasóink is beleszólhatnak. Szerintetek kik voltak a 2018-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

45609136_1948056331976744_1863260794163036160_n

A háttérben már javában készül szerkesztőségünk új szezonösszefoglaló kötete, a 2018-as Autósport évkönyv, amelyben közöljük a magyar versenyzők idei toplistáját - a kiadvány ezen a linken előrendelhető. Ám idén a szakértők és az Autósport és Formula Magazin munkatársai mellett ti is beleszólhattok a végeredmény alakulásába, ugyanis most első alkalommal az olvasói voksolás során összeállt sorrend is egy szavazatnak fog számítani a végeredményben.

Összeállítottunk egy igen bő listát, amelyben a nemzetközi sorozatok szereplői mellett a hazai pályaversenyzés, rali, ralikrossz és autókrossz kiemelkedő pilótái is helyt kaptak. A nevük mellett zárójelben feltűntettük, hogy melyik sorozatban és milyen eredménnyel zárták a szezont. Az Országos Rali Bajnokság és a WTCR esetében még csak részeredményről beszélhetünk, ezen sorozatokban ugyanis egy forduló még hátra van az évadból, így ezeket a helyezéseket csillaggal jelöltük.

A szavazáskor több név is megjelölhető, sőt javasoljuk, hogy így is járjatok el: legfeljebb 10 olyan pilóta neve mellé tehettek x-et, akik szerintetek a legkiemelkedőbben teljesítettek a 2018-as versenyszezonban.

A voksok leadására egy hét áll rendelkezésre, a szavazást jövő pénteken, november 16-án 12:00-kor zárjuk.

Kezdődjön hát a játék: szerintetek kik voltak 2018 legjobbjai?

 

(Jelmagyarázat: R - rali; GY - gyorsasági, G - gokart, TR - tereprali, AX/RX - autókrossz/ralikrossz)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?