DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

H-MOTO Team díjeső a MAMS Ceremónián!

Az elmúlt hétvégén tartották a Magyar Motorsport Szövetség díjátadó ünnepségét, melyről a H-MOTO Team versenyzői sem hiányozhattak. A csapatból hárman is megtiszteltetésben részesültek, Vincze Hannát a legjobb utánpótlás, Kis Viktóriát a legjobb hazai női, Györfi Alent pedig a legeredményesebb stock 600 versenyzőként értékelték.

A H-MOTO Teamhez frissen igazolt Hanna így véleményezte az estét: „Nagyon örülök a szép díjnak, és az új csapatomnak is. Külön öröm, hogy Kis Vikivel egy helyen versenyezhetek, nagy megtiszteltetés ez nekem - ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget. Épül az új motorom, az elkövetkezendő időszakban a PW Speciál kategóriában és Dragbike-ban is szeretném a legjobbat nyújtani! Vízilabdázok, ezzel készülök télen fizikálisan az előttem álló kihívásokra.”

12118603_1180749851952002_6942417485685010210_n



„Úgy gondoljuk, a H-MOTO Team múltja, szakmai felkészültsége garancia lehet a továbblépésre, az álmok és céljaink elérésére. Nagyon igyekszem, hogy erőmhöz és lehetőségeimhez mérten minőségében segítsem a csapatmunkát, ha kell a két kezem segítségével” - tette hozzá Vincze Imre, Hanna édesapja.

Ami Vincze Hannának még távlati célt jelent, az Kis Viktóriának már a mindennapokat, lévén ő Magyarország legjobb női motorversenyzője. A pódiumra szólítása után, érzéseiről mesélt:

„Először is hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak a díjazottaknak, külön az újdonsült kis csapattársamnak, Vincze Viktória Hannának! Nagyon örülök, hogy hozzánk került, és jó nézni, hogy erősödni látszik az itthoni női utánpótlás vonal is. Támogatni fogom őt minden tehetségemmel, és tapasztalatommal - ha elfogad mentorának.

IMG_6162

Az este folyamán átvett cím boldoggá tesz, egy nagy megtiszteltetés, valamint visszajelzés, hogy jó úton haladunk. A qatari bajnokság elmaradása miatt sajnos nem motorozom idén télen, de a száraz, edzőtermi munka természetesen folyik. Lélekben nagy előrelépést, kategóriagyőzelmet tűztem ki ebben az évben az Európa-bajnokságon, de még nem látjuk tisztán, hogyan alakul a szezon.

A szívemre hallgatva folytatnám az EJC szereplésem, de akkor sem leszek csalódott, ha a Z-Cup női mezőnyében, Spanyolországban kell helytállnom!”

A csapat kitüntetett férfitagja, a legeredményesebb magyar superstock 600-as versenyzőnek választott Györfi Alen hiányzott a ceremóniáról. Később így értékelt:

„Sajnos családi okok miatt nem lehettem jelen személyesen, de ez mit sem von le számomra az elismerés értékéből. Büszke vagyok a díjra, annak ellenére, hogy a tavalyi szezonban alakulhatott volna minden másképp, természetesen sokkal jobban is. Most nagyon örülünk, és természetesen előre tekintünk! A felkészülésem kellős közepén járva az a célom, hogy a következő szezonban a lehető legelőrébb végezzek! Hogy ezt a német IDM, vagy az olasz bajnokság keretein belül próbálhatom majd meg, az még a közeljövő kérdése. Az Alpok-Adria sorozatban való szereplésem már biztos, nyugodtan kijelenthetem, ott egyértelműen győzelem a cél!” – zárta sorait a korábbi Európa bajnok.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: