DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Sztárokkal motoroznak idén is a Pető Intézetes gyerekek

Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek számára.

2015. szeptember 3-án 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2015/16-os tanévet Gergely István, Hajas László, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Luszkó, Müller Attila, Sipos Imre, Szabó Győző, Szűcs Sándor, Tóth Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, Varga Viktor.

Koko motoros felvonulas_2014



Gyere el, és legyél Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű, épített trike-okat, choppereket vagy túramotorokat, add hírül örömüket a sajtón keresztül az „egész világnak”.

Szurkolj együtt a gyerekekkel az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyek résztvevőinek.

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út - Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából.

A motorokat és utasaikat a Groupama Garancia Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt.

A felvonulás időtartama kb. 30 perc, melynek során. 30-40 km/h – sebességgel fogunk haladni.

Időpont: 2015. szeptember 3. Motoros felvonulás: 14:00 órától.

Gyülekező: 12:30. -tól

Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával, ügyességi játékokkal, (a Groupama Tanpálya és a Miniring felajánlásával) arcfestéssel és lufihajtogató bohóccal (a Groupama Biztosító felajánlásából) tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: