DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Bemutatta 2015-ös csapatát és visszatér az F1-hez a HELL

A Platz étteremben mutatta be idei verseny csapatát a HELL, ahol bejelentette, hogy ismét visszatér az F1 szponzorációba is. A szokásos év eleji sajtótájékoztatón a régi tagok mellett új sportágak és új sportolók mutatkoztak be.

2015-től Bessenyey Zoltán kétszeres Európa-bajnok és navigátora jóvoltából a HELL a FIA European Rally Trophy versenysorozatba is képviselteti magát, valamint a B3 Racing versenyautóival és pilótáival idén is megjelenik a támogatók között a SEAT LEON Eurocupban. A B3R idén a kétszeres Lotus Ladies Cup bajnok Bús Edina mellett egy ifjú tehetségnek, a 17 éves Fekete Dominiknak szavazott bizalmat, aki korábban formula autó bajnokságban szerzett tapasztalatot. A lokálpatriótizmus jegyében továbbra is a csapat tagja, a már a riói olimpiára is készülő Gercsák Szabina, a HELL Miskolci Judo Club tehetséges versenyzője és a HELL KTM Kecsemét MX csapata. A meglepetések között mutatkozott be a HELL sportolójaként Kocsis Alexandra IFBB Fitness modell, aki nem kisebb célt, mint az Európa- és világbajnok címet célozta meg 2015-ben.

0040_resize



A HELL Racing Team bemutatóján jelentette be a piacvezetőenergiaital gyártó, hogy több év után ismét visszatér a Forma1 szponzorációba (a HELL volt az elsőmagyar cég, aki beszállt a F1-be!), pontosabban annak magyar közvetítéseibe. „Stratégiai együttműködést kötöttünk az MTVA-val a Formula1-es műsor szponzorálására, amely több fajta megjelenési lehetőséget is biztosít számunkra. Ezek közül az egyik a kiemelt játékszponzoráció a teljes szezon alatt, de emellett egyéb kreatív megjelenések is a rendelkezésünkre állnak majd. Ezen felületek mind a marketing, mind a HRT szempontjából igazán izgalmasak lehetnek.mondta el a csapat szóvivője.

A sajtótájékoztatófolyamán a HELL Racing Teamhez idén csatlakozott Bessenyey Zoltán kétszeres rali Európa-bajnok pilóta és navigátora, Papp György mutatkozott be, akik a FIA European Rally Trophy sorozatban gyári Renault támogatással és egy vadonat új autóval indulnak. Az autóval kapcsolatban BZ elmondta: „Most egy újabb hatalmas mérföldkő következik a pályafutásomban, hiszen a Renault Clio R3T modellel egy abszolút aktuális 2WD autóval állhatok rajthoz. A kocsi 2014 év közepétől homolog, tehát abszolút friss. Még nagyon tapasztalata sincs senkinek róla, de azért annyit tudunk, hogy jelenleg az egyik legjobb 2WD autó a picon. Az 1,6 literes, turbófeltöltéses motorja 242 lóerőt és 480nm-es forgatónyomatékot képes leadni, és jóval könyebb is, mint a korábbi versenykocsim. Azt hiszem a Renault Sport háttere biztosíték lesz arra, hogy ezzel a kocsival eredményesen versenyezzünk.”

 A B3 Racing immáron második éve a HELL Racing Team tagja. A csapat tavaly indult először a SEAT LEON Eurocupban, idén pedig a kétszeres Lotus Ladies Cup bajnok Bús Edina mellett új versenyzőt is felsorakoztat a túraautó-mezőnyben. A 17 éves Fekete Dominikül 2015-ben a B3R másik SEAT LEON Cupracer volánja mögé, aki a hétfői elsőtesztek után nagy reményekkel vág neki a szezonnak. A 2014-es tapasztalatok után Edina elszántsága is megingathatatlan, az is a profizmusára vall, hogy új edzéstervvel készült a szezonra, hogy csúcsformában versenyezhessen. Az idei év SEAT versenyautói a hétvégi a Autó-Motor Tuning Show-n debütálnak majd.

0048_resize

A HRT 2015-ben is képviselteti magát a drift szakágban, ahogyan azt korábban már megszokták a rajongók, a HELL dizájn idén is a magyar bajnok, György Szilveszter versenyautóján látható. Szintén maradt a csapatban a HELL KTM Kecskemét motocross gárda, mely 12 versenyzőjével a juniortól a szenior kategóriáig valamennyi korcsoportban versenyez idén is a különbözőkategóriákban. A csapathoz frissen igazolt Nagy Alex, aki tavaly az MX2 Ob profi kategóriájában versenyzett és 3. helyezést ért el, illetve a fiatal reménység Zanócz Noel, aki ifjúkora ellenére komoly eredményeket ért már el a nemzetközi mezőnyben is.

A HELL Miskolci Judo Club versenyzője, Gercsák Szabina tavaly a számos hihetetlen eredménye mellett Magyarország elsőifjúsági olimpiai bajnoki címével páratlan eredményt ért el, és a HELL színeiben továbbra is ugyanilyen kitartással, kemény munkával és lelkesedéssel folytatja, ezúttal már egy súlycsoporttal feljebb váltva, a 70 kilógrammos kategóriában: „Idén szeretnék minél több versenyen érmet szerezni a felnőttek között, és az új súlycsoportomban megismerni a saját junior korosztályomat. Szeretném megvédeni a tavalyi junior Európa-bajnok címemet és a vb-n megmutatni és elérni azt, amit tavaly elvettek tőle!” – nyilatkozta elszántan a miskolci lány. „Ha minden jól megy, elég erős leszek, talán még lesz időm elég pontot gyűjteni Rióra, de most nem ez a fő célom, hanem hogy lépésről-lépésre haladjak, persze szeretném nagyon Riót, de ezt inkább még nem mondom ki!”tette hozzászerényen.

Kocsis Alexandra IFBB fitness modell személyében és támogatásával egy, a HELL-hez korábban nem kapcsolódott, teljesen új sportág feléis nyitott az energiaital-gyártóvállalat, elsősorban azon célcsoport felékommunikálva, akik a széles HELL portfolióból a ZERO termékeket részesítik előnyben. A mindig is az igazi kihívásokat kereső, a technikai sportok iránt már-már fiúsvonzalommal rendelkezőkorábbi Miss Earth szépségkirálynőúj szerelméről, a fitnessről és terveiről elmondta: „12 évig atletizáltam, ami kitartásra és fegyelemre tanított. Mindig is olyan kihívásokat kerestem, melyek már szinte lehetetlenek, mert ez az, ami engem motivál. Idén a világbajnokságnak Budapest ad majd otthont, így nem volt kérdés, hogy szeretnék rajta elindulni. Nagy vágyam megszerezni az Európa- és vilégbajnok címet bikini kategóriában és ezért mindent meg is fogok tenni! Nem is a kemény edzés a megerőltető, sokkal inkább a szigorú diéta!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: