DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

HellEnergy

Tassi Attila 24 órás versenyen méretteti meg magát

Úgy tűnik a lehetőségek és a nagy bemutatkozások éve az idei Tassi Attila számára. A hétvégén kerül megrendezésre ugyanis a 24 órás „Super Taikyu Series” versenysorozat soron következő futama Ázsiában, melyen a HELL ENERGY által támogatott túraautó-versenyző is részt vesz.

részletek

17 éves magyar versenyző a TCR eddigi legfiatalabb dobogósa

Tassi Attila, a HELL Racing Team versenyzője óriási küzdelemmel megszerezte élete első dobogós helyezését a TCR International versenysorozatban.

részletek

Kiss Norbi ismét a B3 Racing Seat színeiben

Most hétvégén a Red Bull Ringen három Cup Racerrel indul a B3 Racing. Bús Edina és Fekete Dominik mellett Kiss Norbi csatlakozik a versenycsapathoz.

részletek

Hétvégén is vár mindenkit az Avalon Park

A Hell Kart & Event Center az elmúlt hét végén megnyitott miskolctapolcai Avalon Parkban ezen a hétvégén is várja a vendégeket – kicsik és nagyok is megtalálják szórakozásukat.

részletek

Avalon Park: Amikor a miniszter gokartba száll

Ünnepélyes megnyitón avatták fel a HELL cégcsoport legújabb, turisztikai beruházásának, az Avalon Parknak az első ütemben elkészült elemeit, így az Európában is egyedülálló erdei elektromos gokart pályát, a 2500 négyzetméteres szabadtéri Maya Játszóparkot, a Sörkertet, a szabadtéri színpadot, valamint a műfüves futsal pályát.

részletek

Bajnokokkal tesztelte elektromos gokartját a HELL

Alig másfél hét múlva nyílik a HELL cégcsoport legújabb, nagyszabású turisztikai beruházása, az Avalon Park családi- és szórakoztató centrum. Az első ütemben elkészülő attrakciók között található a HELL KART Event Center, mely Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályája.

részletek

Bemutatta 2015-ös csapatát és visszatér az F1-hez a HELL

A Platz étteremben mutatta be idei verseny csapatát a HELL, ahol bejelentette, hogy ismét visszatér az F1 szponzorációba is. A szokásos év eleji sajtótájékoztatón a régi tagok mellett új sportágak és új sportolók mutatkoztak be.

részletek

Avalon Park - A HELL egy újabb üzletággal bővül

Az Utazás 2015 kiállítást választotta legújabb, turisztikai beruházása bemutatkozásának helyszínéül az évek óta piacvezető energiaitaláról ismert HELL ENERGY.

részletek