Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat
Egyéb

Avalon Park - A HELL egy újabb üzletággal bővül

Az Utazás 2015 kiállítást választotta legújabb, turisztikai beruházása bemutatkozásának helyszínéül az évek óta piacvezető energiaitaláról ismert HELL ENERGY.

A lokálpatriotizmusáról is híres vállalkozás ezúttal is a hátrányos borsodi régióban teremt értéket, és újabb munkahelyeket. A Bükk szívében, Miskolctapolcán mintegy öthektáros területen épül fel az Avalon családi, szórakoztató- és élménypark, ahol a család valamennyi tagja megtalálja a szórakozási, illetve aktív- és passzív kikapcsolódási lehetőséget. A beruházás teljes egészét – a természetbarát építőanyagok kiválasztásától kezdve, a megvalósítás és üzemeltetés folyamatában is – a környezettudatosság határozza meg.

Avalon_MiskolctapolcaHD_001-0015Még az idén, két ütemben Miskolctapolcán épül majd fel 2015 legnagyobb hazai komplex turisztikai magánberuházása, az Avalon szórakoztató- és élménypark. A nemrégiben a céghez igazolt marketingigazgató, Pantl Péter a legújabb projektről elmondta: „A HELL ENERGY számára az innováció mindig is kiemelten fontos volt, így nem lehetett kérdés, hogy a cégcsoport legújabb beruházásánál is ez vezérel minket. Emellett kiemelt figyelmet szentelünk a környezettudatosságra, a munkahelyteremtésre - és a társadalmi felelősségvállalásra is, hiszen a HELL elkötelezett támogatója, valamint aktív résztvevője az észak-magyarországi régiónak.”

A beruházó HELL legfőbb célja a komplex, minden igényt kielégítő turisztikai projekttel az volt, hogy a turizmusban – elsősorban Miskolctapolcán és környékén – tapasztalható kedvező idegenforgalmi tendenciát tovább tudja javítani, olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtva, mely jelentős mértékben fogja majd a vendégéjszakák számát emelni. „Az elmúlt év során Miskolc négy kiemelt turisztikai területe közül Miskolctapolcán nőtt leginkább a forgalom, hiszen közel 20 300 fővel több vendég, 40 999 vendégéjszakával többet töltött Miskolctapolcán, mint 2013-ban. Ahhoz, hogy a vendégigényeket minél jobban ki lehessen szolgálni, további programlehetőségekre is szükség van. Az Avalon Park szolgáltatásai ezt segítik. Ehhez kapcsolódva az épülő hotel a magas színvonalú szállások számát bővíti majd.”- tette hozzá Nagy Júlia, Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője.

Avalon_MiskolctapolcaHD_001-0037

Az Avalon Park profiljának kialakításakor meghatározó szempont volt az inspiráló, és a helyszínen járva az embert egyből rabul ejtő, természetes környezet. Így a beruházás valamennyi egységében a természet-közeli élmény megőrzése volt az elsődleges cél, akár az erdei nyomvonalon kialakított, károsanyag kibocsátásmentes elektromos gokart pályáról, vagy az épületek alapanyagáról van szó. „Az érintetlen természet nyújtotta helyszín egyben felelősség is, a beruházásunk éppen ezért százszázalékosan a környezettudatosság jegyében valósul meg. A természetbarát anyagok – hiszen az összes épület a finn HONKA rönkház technológiával készül – felhasználásán kívül a tiszta levegő megóvása mellett is elkötelezettek vagyunk, ezért a park egész területén tilos az autóforgalom. A vendégeink szállítását elektromos golf autókkal és DOTTO vonattal oldjuk majd meg.” –emelte ki az Avalon Park Kft. ügyvezetője, Halász Anikó.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?