DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap
Egyéb

Jelentkezz ajándék AFM előfizetésért! - Keressük a rászorulót

Egy önzetlen felajánló jóvoltából most egyéves Autósport és Formula Magazin előfizetést kap az az olvasónk, aki a legmeggyőzőbb indokot adja arra, hogy miért is van rá szüksége. Játsszatok velünk!

 10799364_767661616622220_302061101_n



Ezen akciónk egy korábbi játékunk eredménye. Nemrég egy a DTM idei bajnokával, Marco Wittmannal aláíratott évkönyvet és egy pendrive-ot adtunk oda annak, aki a legfrappánsabb felajánlást tette érte. Végül győztesként Sagát Róbertet választottuk, aki azt mondta, az ajándékunkért cserébe egyéves AFM előfizetést adna egy rászorulónak. Minket meggyőzött ezzel, ám a dolgunkat egyáltalán nem könnyítette meg, hiszen most meg kell találnunk a jogos rászorulót. Ebben kérjük a ti segítségeteket.

Kérjük tehát olvasóinkat, hogy akik úgy gondolják, őket illetné meg az egyéves előfizetés magazinunkra, írják meg nekünk, miért érzik magukat rászorulónak. A legkülönlegesebb indoklást adók közül választjuk ki a nyertest, akinek Sagát Róbert felajánlásából postázzuk a lapot a következő 12 hónapban. A leveleket a levelezes@formula.hu e-mail címre várjuk.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: