DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Megjelent az Autósport évkönyv 2023

Kilencedik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2023-as szezonját mutatja be.

A könyvesboltokban december 1-je péntektől, a Formula Webshopjában viszont már mától rendelhető az Autósport évkönyv 2023-as kiadása, melyben több mint félszáz nemzetközi és hazai széria szezonját foglaltál össze az Autósport és Formula Magazin munkatársai.

autósport



A könyv, melynek előszavát a kétszeres magyar ralibajnok és Európa-bajnoki dobogós Vincze Ferenc jegyzi, legfontosabb eleme idén is a 25 legjobb magyar versenyző listája, ahol egy korábbi győztes végzett az élen. A szerkesztők emellett az év hölgyversenyzőjét, juniorversenyzőjét és csapatát is megválasztották, de helyet kap a könyvben a legnépszerűbb versenyzők listája, és természetesen a nemzetközi mezőny legjobbjai is.

Az F1, a MotoGP, a túraautózás, a rali, az endurance-versenyzés, a ralikrossz, vagy éppen a gokart 2023-as idényének minden fontos pillanatát felgöngyölítő kiadványt ezen a linken tudjátok megrendelni webshopunkból, a szállításokat pedig december 1. után kezdjük meg.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: