DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

A BMW M Motorsport hivatalos időmérője lett az EDOX

Egy kollaboráció által vált a svájci óramárka, az EDOX a BMW M Motorsport autóversenyek hivatalos időmérőjévé. A partnerség a BMW Junior Team, a BMW M2 Kupa és a GT3, 24 órás versenyekre is kiterjed.

 

Logo_black_transparentAz EDOX már évek óta jelen van a különböző sportok, többek közt a motorsportok és vízi sportok időmérői közt. Az elmúlt évek során olyan nemzetközi versenyeken vett részt hivatalos időmérőként, mint a FIA World Rally Championship (WRC), a Dakar Rally, a FIA World Rally Cross Championship és a Formula 1. Így abszolút nem váratlan az, hogy a BMW M Motorsport is szívesen kezet fogott a svájci márkával.



 Cikk_01

Alexandre Strambini, az Edox Swiss Watches vezérigazgatója elmondta: "A motorsportok iránti szenvedélyünk már jó régre terjed vissza, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy immáron a BMW M Motorsport partnerei lehetünk. Ez az együttműködés arra ösztönöz bennünket, hogy tovább mélyítsük az óra és az autó közötti izgalmas kapcsolatot mind terméktechnológia, mint pedig esztétika tekintetében. Az EDOX és a BMW egyaránt ismert, nemzetközi márkák, ezért a partnerségünket is globálisan kell érzékelni.”

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy az Edox lesz jelen a Junior Team, a BMW M2 Kupa és a 24 órás versenyeken. Már több, mint 135 éves múltra tekint vissza a márka tevékenysége, így a mechanikai precizitása és innovációja számunkra nem kérdés. Az Edox egy teljesítményorientált márka tele ambíciókkal, így tökéletesen illik a mi projektjeinkhez.” – nyilatkozta Tomas Felbermair a BMW M GmbH értékesítési és marketing alelnöke.

cikk_01_edox

Az Edox már egészen 1884 óta jelen van a legsikeresebb óramárkák nevei közt. A nemzetközi hírnevet több újításának is köszönheti, többek közt a „Double O’Ring” fejlesztésével kifejlesztett vízállóságának, amely a legismertebb modelljével, a Delfinnel debütált. 

https://www.itstimeshop.hu/orak/edox

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: