DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

A Brands Hatchen duplázhat az OXXO Racing Team

Anglia egyik legendás versenypályáján, a Brands Hatchen védheti meg brit bajnoki címét a kétszeres Eb-győztes, magyar OXXO Racing Team. A mindent eldöntő futamot november 4-5 között tartják.

Két hét múlva újabb magyar sikernek szurkolhatnak az autósport szerelmesei: ahogyan arról már beszámoltunk, a magyar OXXO Racing Team múlt héten karnyújtásnyira került az angol kamion bajnokság trófeájának megszerzésétől. A brit Ryan Smith pilótával versenyző csapat a bajnokság utolsó előtti, Pembrey-ben megrendezett fordulóját két futamgyőzelemmel és egy második hellyel zárta, megerősítve ezzel első helyét a bajnokság tabelláján.

oxxo



A bajnokság záró futamát november 4-5 között a Brands Hatch pályán rendezik.

- A Pembrey-ben rendezett futam előtt sokat dolgoztunk, hogy a pályának megfelelően készítsük fel az autót. Ezúttal is komoly előkészületek folynak, a bajnokság utolsó futamán semmit sem bízhatunk a véletlenre. Az utóbbi két év újabb gyümölcse érhet be, de nem akarom elkiabálni a győzelmet. Egy biztos: a csapat és jómagam is nagy elszántsággal és koncentrációval készülünk a megmérettetésre. Minden autósport-barátot arra kérünk, hogy szurkoljon az OXXO Racing Teamnek – mondta Ryan Smith.

Ez lesz a második alkalom, hogy az OXXO Racing Team piros-fehér-zöldre festett kamionnal gurul ki a versenypályára. A Jasmin névre keresztelt kamion már az első alkalommal is nagy feltűnést keltett, azóta pedig a hazai rajongók kedvence lett. Emelett Jasmin a napokban nagy sikerrel mutatkozott be a Partic Motor Spares Ltd. rendezvényén is, ahol számos más kamion mellett állították ki.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: