DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Hiánypótló kollekció - Nyerj Le Mans DVD gyűjteményét

A Le Mans-i 24 órás versenyre gondolva jelentette meg a DUKE Video legfrissebb DVD gyűjteményét. A tízlemezes kiadvány a legendás francia megmérettetés összefoglalót tartalmazza, évenként 50-110 perces időtartamban.

Igazi hiánypótló kollekcióról van szó, hiszen hiába honosodott meg közel másfél évtizede a DVD technológia, eddig csupán négy összefoglaló jelent meg digitális formában az évtized 24 órás viadalai közül. A kiadó semmi mást nem tett, csupán a korábban VHS-en megjelent dokumentumfilmeket varázsolta DVD-re, természetesen digitálisan felújítva. De nincs is másra szükség, hiszen a közel hét és fél órás múltidézés remek szórakozást ígért. A kiadvány megrendelhető a DUKE Video honlapján, melynek címe www.dukevideo.com. Június hónapban kizárólag az Autósport és Formula magazin olvasói 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg ezt a kollekciót, vagy bármely más DUKE kiadványt. Ehhez csupán a 15OFF kódot kell a megrendelés leadása előtt a „Promotion Code” rovatba beírniuk. Ne szalasszák el a remek lehetőséget!

Le Mans 1990-99



A szerencsések között kisorsolunk egyet a hiánypótló kollekcióból. Ehhez a következő kérdésre várjuk a választ 2015 június 20-ig. a levelezes@formula.hu címre:

Melyik Forma-1 világbajnok fia nyerte meg másodmagával az 1993-as Le Mans-i versenyt?

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: