DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Valakinek természetben fizetnek, valakinek sehogy!

Blogajánlónk második részéből megtudhatjátok, hogyan bánik a kapitalista szemléletű könyvipar hazánk egyik, ha nem a legkiválóbb F1-es szakírójával, és azt is megmutatjuk, miért éri meg sokkal jobban inkább elmenni Afrikába taxisofőrnek!

Dávid Sándor „Lapaj”-t senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen hosszú éveken át az ő szakértő közvetítése mellett élvezhettük idehaza az F1-es tévéközvetítéseket, Forma-1 Sztorik című könyvsorozatának legújabb részét pedig mindig tűkön ülve várja az autósportra oly fogékony közönség. Lapaj 78. születésnapja alkalmából írt egy rövid kis szösszenetet hivatalos facebook oldalára, amelyben a tőle megszokott egyedi stílusban, nem kevés humorral, szarkazmussal fűszerezve hoz minket közelebb a nagy magyar valósághoz, már ami az írói, újságírói szakma megbecsültségét illeti.



Dávid Sándor Lapaj

Nem tudom, hogy újság-e, de kétségtelen tény, hogy pénteken, azaz 20-án: Hetvennyolc éves lettem én, de semmi meglepetés nincs a dologban, mert már hosszabb ideje várható volt.

Bővebben itt.

Most pedig mutatunk egy másik írást – mintegy kontrasztként – arról, hogyan él Afrikában egy taxisofőr, és neki hogyan fizetnek… Úgy véljük, ez a két írás így egymás mellé téve elég elgondolkodtató kórképet állít ki napjaink társadalmáról. Dávid Sándor kollégánknak ezúton is jó egészséget és még nagyon sok boldog születésnapot, az olvasóknak pedig még nagyon sok élvezetes írást kívánunk tőle! Nem minden a pénz, kedves Lapaj, hidd el, Téged sokkal többen szeretnek, és sokkal többet adtál az írásaiddal – ez a fontos. Isten fizesse meg, ha más nem fogja!

Egyszer egy nő természetben fizetett

Yussef, az afrikai taxisofőr meséli...

Bővebben itt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: