DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Hétvégén indul a DIGI Sporton az idei NASCAR Sprint Cup sorozat

Amerika legnépszerűbb autós versenysorozata, a NASCAR Sprint Cup idén is visszatér a DIGI Sportra. Február 22-én este a legendás nyitóversennyel, a Daytona 500 futammal kezdi meg közvetítéssorozatát a csatorna, ahol az idényben még további 19 futam kerül képernyőre.

A NASCAR kedvelői a hétvégén igazi csemegére készülhetnek: vasárnap este a DIGI Sporton élőben követhetik a daytonai szezonnyitót. A gyakorlatilag a sorozat bölcsőjében rendezett verseny a bajnokság legrangosabb futama, 500 mérföld tömény izgalom.

Nascar_Sprint_Cup



 

Az idényben a NASCAR Sprint Cup bajnokság 20 futama kerül a DIGI Sport képernyőjére. A közvetítéssorozat a hétvégi szezonnyitóval indul és a november 22-i, szezonzáró futammal ér véget.

A NASCAR Sprint Cup tavaly debütált a DIGI Sport képernyőjén. A versenyek többségét élőben követhették a nézők, ami idén sem lesz másképp. A Daytona 500 futam szintén élőben jelentkezik február 22-én, vasárnap, 19.15-től a DIGI Sport 2-n.

További érdekességek a hétvégi versenyről és magáról a sorozatról a Reggeli Start február 18-i beszélgetésében, ahol Makai György, a NASCAR-t is megjárt autóversenyző, szakkommentátor volt Csisztu Zsuzsa vendége.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: