DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Megmarta a piton a Red Bull versenyzőjét

Az ausztrál V8 Supercar sorozat hatszoros bajnoka, Jamie Whincup szerdán egy PR-esemény keretében jelentette be, szerződést hosszabbít a Red Bull Racing csapatával. A helyi pitonnak viszont nem tetszett, hogy vele fotózkodnak.

Itt még minden jó volt


Egy állatkerti, nem-mérges feketefejű pitonról van szó, amelyet Whincup néhány fotó kedvéért melengetett a keblén, de mint kiderült, hiba volt. A hüllő megmarta, és a híradások szerint jó három percig el sem eresztette a pilótát, aki utólag már jóízűen tud nevetni a történteken. 

„Elég fájdalmas volt. Őszintén szólva, valahogy tudtam, hogy ez fog történni. Először csak kicsit megvadult, aztán hirtelen rácuppant a kezemre. Azt hittem, kicsit előbb elereszt majd, miután rájön, hogy valójában nem is vagyok patkány, de egészen addig harapott, amíg le nem öntöttük egy kis vízzel, hogy abbahagyja. Addigra a fogát már jó mélyen bevásta a húsomba, úgyhogy már nehezen engedte el. Előbb erősebben bele kellett nyomnunk, hogy aztán kijöjjön. De ebcsont beforr!” – intézte el kis túlzással egy legyintéssel a dolgot az ausztrál. 

Itt már kevésbé
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: