Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 14. szombat

Zapletal

Riverside Baja: Zapletal legyőzhetetlen volt

Elképesztő izgalmakkal ért véget Magyargencsen a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság futama, a Riverside Baja. A verseny hőse egyrészt a Dakart többször teljesítő cseh Miroslav Zapletal volt, aki valamennyi szakaszt megnyerte, illetve az a Klima Gábor, aki fotós létére sikerrel teljesítette motorosként a teljes viadalt. Utóbbi kategóriában egyébként magyar siker született Kárpáti Péter révén, míg a side by side-ban a lengyel apa és fia, Kamil és Tadeusz Wisniewski diadalmaskodott.

részletek

Riverside Baja: Zapletal vezet az első napon

Már az első nap igazolta, hogy igenis érdemes kilátogatni Magyargencsre, ahol pénteken elrajtolt a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

Zapletal vezet az Adrenalin Kupán

Az Adrenalin Kupa szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Miroslav Zapletal és szlovák navigátora, Marek Sykora vezet, a Challenge-ben a Miklós Alexandra – Miklós Alexandra páros, a kamionosoknál a Kovács Miklós – Ács László egység, a side-by-side-osoknál Kéry Szilveszter és Bartha Barbara, a motoros-quados mezőnyben pedig Hodola Richárd várhatja az élről a folytatást.

részletek

Rajtceremónia, közönségdíjas ugrató és taktikai csata

Elrajtoltak. Előbb impozáns környezetben, a veszprémi Óváros téren, ahol még belefért némi viccelődés is, majd pedig úgy istenigazából, az erre a napra rendelt szuperspeciálison.

részletek

Tarolt a cseh Hummer-rakéta az V. Gyulai Várfürdő Kupán

Senki és semmi nem volt képes megfékezni Miroslav Zapletalt az V. Gyulai Várfürdő Kupán: a cseh Hummer-pilóta a viadal zárónapján még növelni is tudta az előnyét BMW üldözőjével, Marcin Lukaszewskivel szemben, így magabiztos győzelmet aratott és 2014 után ismét elhódította a viharsarki trófeát. A külföldi egységek megsemmisítő csapást mértek a magyar egységekre a Viharokban.

részletek

Hummer-uralom az V. Gyulai Várfürdő Kupán

Érvényesült a papírforma az V. Gyulai Várfürdő Kupa szombati napján: négy szelektív szakasz után Miroslav Zapletal, a cseh Hummer-rakéta áll az élen, magabiztos előnnyel vezetve az üldöző BMW-s lengyel Marcin Lukaszewski előtt. A magyarok nem tudják tartani a lépést a külföldiekkel.

részletek

Africa Race: Zapletal elveszítette a vezetést

Befejeződött az ötödik etap a tizenkét napos Africa Eco Race-en, amely jelentős fordulatot hozott az autós mezőny tabellájának élén, miközben a motorosoknál máris kirajzolódott az egyértelmű favorit.

részletek
Olvastad már?