DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

WSK

Csapatot váltott Gender Tomika

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Gender Racing Team legifjabb versenyzője, Gender Tamás Junior igazi mélyvízben kezdte el a 2022-es versenyszezont. Rögtön a gokartsport csúcsát jelentő WSK sorozat két versenyhétvégéjével, közötte egy komoly csapatváltással megspékelve kezdődött az idénye Olaszországban.

részletek

Molnár Martin megerősödve, sikeresen melegített a WSK-sorozatra

Egy héttel a szezonnyitó WSK Champions Cup előtt szintén Adrián rendezték a legerősebbnek tartott nemzetközi gokart sorozat, a WSK kollektív tesztjét. Ez Molnár Martin számára rutinfeladat volt, de jó alkalomnak bizonyult arra is, hogy egy kicsit visszaemlékezzen, mennyit fejlődött egy év alatt az OK Junior kategóriában.

részletek

Molnár Martin két futamot nyert a WSK-ban

Pályafutása legjobb eredményét érte el Molnár Martin a WSK Open Cup lonatói állomásán, ahol az OKJ mezőnyében az időmérőt és két előfutamot is megnyert. A kétfutamos bajnokság tizedik helyén áll.

részletek

WSK teszt – Adria: Menya az élmezőnyben

Biztatóan kezdte a szezont az MHH Kart Team versenyzője Krózser Menyhért, aki a WSK hivatalos tesztjén az élmezőnyben gokartozott, a hétvégén pedig éles körülmények között is bizonyíthat.

részletek

Kovács Zsombor a legjobb 10-ben

A hétvégén került megrendezésre a WSK Final Cup második állomása, melyet Olaszországban, azon belül is Castelletto di Branduzzo csodálatos helyszínén rendeztek meg. Négy kategóriában összesen 192 versenyző igyekezett meghódítani a lehető legjobb helyezéseket.

részletek