DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Világbajnok

Így lehet kétszeres világbajnok Verstappen Suzukában

Szingapúrban nem tudott élni első lehetőségével Max Verstappen, hogy megszerezze második világbajnoki címét, Japánban azonban már teljes mértékben saját kezében van a sorsa.

részletek

Aston Martin: Tudjuk, hogy Alonsóval negatívum is érkezhet

Lawrence Stroll istállójánál tisztában vannak azzal, hogy Fernando Alonso időnként nagyon kritikus is tud lenni. De ebből előnyt is kovácsolhatnak, ráadásul megtanulják kezelni a világbajnokokat.

részletek

Fittipaldi: Alonsónak esélye van a harmadik bajnoki címre

A kétszeres világbajnok brazil értékelte a kétszeres bajnok spanyol pilótát. Úgy érzi, Alonso jelenlegi vezetésével simán esélyes lehetne újra elhódítani az év végi elsőséget. A kérdés az Aston lesz.

részletek

Verstappen: Jövőre sem cserélném vissza a 33-as számot

Most, hogy 2021-ben kiérdemelte a világbajnoki címével Max Verstappen, hogy idén 1-es rajtszámmal indulhasson, nagyon szeretné, ha 2023-ban ugyanez lenne az autóján. Megvédené címét.

részletek

Az utóbbi 30 év utolsó futamos világbajnokai

A modern kori Formula-1-ben gyakran előfordult, hogy a szezonzárón dőlt csak el, ki nyeri a világbajnoki címet. Voltak egészen drámai esetek is, 2021-ben is jó eséllyel az utolsó futamon születik döntés.

részletek

Hill: Ez úgy tűnik, Verstappen bajnoki címe lesz

Az 1996-os bajnok semmiképpen nem szeretne előre eredményt hirdetni, de úgy véli, ha Hamilton nem kezd villámgyorsan a győzelem útjára lépni, biztosan veszít. Márpedig a Red Bull nagyon erős.

részletek

Retro – Vettel kétszeres világbajnok

2011-ben ezen a napon szerezte meg második világbajnoki címét Sebastian Vettel, ám nem csupán számára kedves ez a dátum. Az öt évvel későbbi október 9-e a Mercedes életében is mérföldkő.

részletek

„Russell legyen világbajnok a Mercedesszel, majd a Williamsszel is”

Úgy tűnik, nyílt titok, hogy George Russell jövőre Lewis Hamilton csapattársaként versenyez a Mercedesnél. A Williams csapatfőnöke arra vágyik, hogy majd visszatér és velük is nyer.

részletek

Verstappen tudja, hogyan nyerheti meg a bajnokságot

Lewis Hamilton idén nagy vetélytársra lelt a feltörekvő, kiváló holland versenyzőben, hosszú idő után először idén nem lesz sétagalopp a címvédés. Verstappen tudja, hogyan akadályozhatja meg ebben.

részletek

Kevésbé ismert érdekességek Kimi Raikkönenről

Rengeteg rajongó kedvence a negyven felett járó finn jégember a Formula-1-ben. Teljesen elütő stílusa és remek vezetési tudása most is nyilvánvaló, de vajon tudtuk-e róla a következő érdekességeket?

részletek

Rosberg: Én megvertem Hamiltont azonos autóval

A 2016-os világbajnok szerint az utóbbi évek sikersorozata mutatja igazán, mekkora tett volt részéről, hogy öt esztendővel ezelőtt elpáholta Lewis Hamiltont azonos technikával.

részletek

Így lehet már hétvégén világbajnok a Mercedes

A hibrid éra 2014-es kezdete óta nem talált legyőzőre a Mercedes, ez pedig idén sem lesz másképp. A Portugál Nagydíjon, akár már öt futammal a szezon vége előtt bebiztosíthatják a világbajnoki címet.

részletek