Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Világbajnok

Hamilton: Én vagyok az első, de nem kedvelem az egyes rajtszámot

A hatszoros világbajnok továbbra sem cseréli le autóján a 44-es számot, bár ehhez joga lenne. Egyrészt saját motivációját igyekszik fenntartani ezzel, másrészt nem is igen kedveli az egyest.

részletek

Hogyan lett Hamilton a Forma 1 legfiatalabb világbajnoka?

A brit Lewis Hamilton már hatszor hódította el a száguldó cirkusz világbajnoki címét, és még számos alkalma lesz újabbakat szerezni. Hamilton már egészen fiatalon go-kart bajnokságokat nyert, így talán nem is annyira meglepő, hogy mindössze 23 évesen a csúcsra jutott. Utazzunk vissza az időben, és ismerjük meg a 2008-as szezon legfontosabb csatáit és eseményeit Lewis Hamilton szemszögéből!

részletek

Montezemolo legendaként emlegeti Hamiltont

A Ferrari korábbi elnöke Sennához, Schumacherhez és Fangióhoz hasonlította a hatszoros F1-es világbajnokot, külön kiemelve azokat a tulajdonságait, amelyek a legjobbak közül is kiemelik őt.

részletek

Hamiltonnak a Formula-1 adott életcélt

A brit háláját fejezte ki az F1 iránt, ami célt adott neki az életben. Hatszoros világbajnokként úgy érzi, egy befejezetlen mestermunka van a kezében, amit érdemes tovább csiszolni.

részletek

Hamilton és Marquez, a két domináló bajnok összehasonlítása

Több tekintetben is azonos utat jár be a Formula-1 és a MotoGP jelenlegi két kiemelkedő bajnoka. Az évtized derekától szinte verhetetlen a két ász, de hogyan állnak egymáshoz képest?

részletek

Russell lehet a jövő világbajnoka

Pat Symonds együtt dolgozott annak idején Michael Schumacherrel és Fernando Alonsóval is. A jelenlegi mezőnyből George Russellben is látja azt a tudást, ami később világbajnokká emeli majd.

részletek

Norris: Remélem, Hamilton még évekig marad

A brit újonc szeretné, ha ötszörös világbajnok honfitársa még évekig a mezőnyt erősítené. Neki is jó, mert még több rekordot megdönthet, az ifjoncok pedig valós csatákat vívnának a bajnokkal.

részletek

Alesi váratlan segítséget kapott, amikor a Ferrarihoz szerződött

Jean Alesi látszólag kissé pofátlan szerződést kötött a Ferrarival 1991-ben, de az egész nem is a francia ötlete volt, hanem háromszoros világbajnok riválisáé, aki aktívan segített a vörösökhöz igazolni.

részletek

Stewart megkérdőjelezi, hogy Hamilton lenne a legjobb

Bár a jelenlegi Formula-1-ben évek óta dominál és halmozza a győzelmeket Lewis Hamilton, ám Jackie Stewart szerint ebben hatalmas szerepe van fantasztikus autójának. A Mercedes segítette ehhez.

részletek

Hamilton: A Red Bull idén világbajnok lehet

Az ötszörös világbajnok brit pilóta szerint a Red Bullnak hosszú idő után először van erős motorja a Hondával és egyértelműen számolni kell a bikákkal a világbajnoki cím szempontjából is, ha jól fejlesztenek.

részletek

Rosberg nem akarta megsérteni Verstappent

A múlt héten igencsak félreérthető kijelentést tett a fiatal hollandra a 2016-os világbajnok. Továbbra is fenntartja, hogy a Red Bull-pilóta nárcisztikus, ám ezt pozitív értelemben gondolta.

részletek

Rosberg Verstappenre tenné a pénzét

Bár Nico Rosberg szerint 2019-ben is Lewis Hamilton a világbajnoki cím elsőszámú várományosa, ha fogadni akarna, a Max Verstappenre, esetleg Charles Leclerc-re tenne pénzt. Elveszítené?

részletek
Olvastad már?