DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Vasseur

Rajthoz tud-e állni Melbourne-ben Sainz?

Egy hét teljes pihenés vár a vakbélműtéten átesett Ferrari-pilótára, F1-es főnöke azonban bizakodó az Ausztrál Nagydíjjal kapcsolatban.

részletek

„Amikor értesítettük Ollie-t, nem voltam túl optimista” – Vasseur

A Ferrari csapatfőnöke elárulta: voltak kétségei Ollie Bearman hirtelen beugrásával kapcsolatban, ám a brit újonc remek munkát végzett Charles Leclerc-hez hasonlóan.

részletek

„Sokat változott a Ferrari Fred érkezése óta” – Leclerc

A monacói F1-es pilóta arra számított, több időbe fog telni Vasseurnek, mire kiismeri a maranellói csapatot. A versenyző egyetért a csapatvezető víziójával.

részletek

Vasseur: 50%-ot faragtunk, de ez nem elég

A francia szakember szerint jó helyzetben vannak, sokat fejlődtek egy év alatt, de hosszú még a szezon. A Ferrari-főnök Leclerc fékhibájáról is beszélt.

részletek

Siker a Ferrarinál: kiszámítható az autó

A két pilóta és Frederic Vasseur is bizakodva könyvelte el a bahreini F1-teszt tanulságait – igaz, még nem tudják, mindez versenyképesség terén mit jelent majd.

részletek

Vasseur és Schumacher: miattuk igazol át Hamilton a Ferrarihoz

Úgy érezte a brit, most jött el az idő a váltásra, de Vasseur személye nélkül nem jött volna létre az átigazolás. Gyerekként Schumachert csodálta az F1-ben.

részletek

Leclerc Vasseur miatt is hisz a Ferrariban

Nagyon tetszik neki a vörösök F1-es főnökének munkamódszere. A monacói arról is beszélt, miért jelentett fordulópontot a tavalyi zandvoorti hétvége.

részletek

Nem Hamiltonra vár, hanem fejlődik a Ferrari 2024-ben

Fred Vasseur szerint nem átmeneti évről beszélünk, hanem a tavaly megkezdett fejlődés és átalakítás folytatásáról. Sosem lesz elégedett a csapatával.

részletek

„Óriási lehetőség Lewis a Ferrarinak” – Vasseur

Több mint 20 éve ápolnak jó viszont a hétszeres F1-es világbajnokkal, így természetes módon jött elő közöttük az átigazolás témája.

részletek

„Ott kell folytatnunk, ahol tavaly abbahagytuk” – Vasseur

A Ferrari F1-es főnöke szerint hatékonyabbnak kell lenniük minden téren, hogy minden versenyből kihozzák a maximumot az SF-24-esből.

részletek

Wolff: Beszéltem Freddel, jó a kapcsolatunk

Toto Wolff biztos benne, hogy Fred Vasseur is jó kapcsolatot épít majd ki Lewis Hamiltonnal, és nem haragszik jó barátjára azért, mert elvitte a sztárpilótáját.

részletek

Miért volt magától értetődő Leclerc maradása a Ferrarinál?

A Ferrarinak Leclerc, Leclerc-nek pedig a Ferrari volt a legkézenfekvőbb és legjobb opció – de melyik félen múlik, hogy végre révbe érjen a kapcsolatuk az F1-ben?

részletek