Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Vasseur

Alfa Romeo: Megmutattuk, hogy nem véletlen a formánk

Frederic Vasseur csapatvezető szerint az imolai teljesítményük a bizonyíték arra, hogy erős csomaggal rendelkeznek idén az F1-ben – ennek ellenére sem akarják elbízni magukat.

részletek

Lassan gondot jelenthet mindenhova odaérni az F1-ben

Fred Vasseur szerint annyi helyszínt szorítanak be a naptárba, hogy most már óvatosan kell bánni a logisztikával, mert egyszerűen nem lehet odaérni az összes futamra a csapatok és a rakományok számára.

részletek

Vasseur: Ez egy másik világ tavalyhoz képest

Az Alfa Romeo F1-es csapatvezetője eddig nagyon elégedett az istálló által mutatott formával – csak amiatt csalódott, hogy ennek ellenére pont nélkül távoztak a Szaúd-arábiai Nagydíjról.

részletek

Vasseur: Óriási az F1 körüli felhajtás

Az Alfa Romeo vezetője, Frederic Vasseur azon véleményének adott hangot, hogy a csapatok által megkötött új megállapodások sokasága mind igazolja, elképesztő népszerűségnek örvend az F1 világa.

részletek

Meglepte az Alfa Romeót a problémás teszt

A Barcelonában még álcafestéssel hódító svájci csapat nem körözhetett túlságosan sokat, a különféle technikai problémák a bokszban tartották őket. De a pályán is gondjaik voltak.

részletek

Hetedik helyre pályázik az Alfa Romeo

A csapat hamar befejezte 2021-es fejlesztőmunkáját, hogy az idei évre koncentráljon – majd kiderül, kifizetődik-e ez a döntés, fogalmazott Frederic Vasseur. A csapatfőnök szerint a barcelonai problémákat hamar meg fogják oldani.

részletek

Gondban lehet idén az Alfa Romeo

Bár az élmezőnyhöz képest kevesebbet költöttek, az új szponzoroknak köszönhetően kedvezőbb anyagi helyzetbe kerülhet az Alfa Romeo. Az istálló így a költségvetési plafon miatt kerület bajba

részletek

Alfa Romeo: Alábecsültük 2021-et

Alakulhatott volna jobban is az Alfa Romeo tavalyi szezonja, de Frederic Vasseur szerint elkövették azt a hibát, hogy túl nagy hangsúlyt helyeztek 2022-re. Az autó önmagában azért nem volt rossz.

részletek

„Bottas magabiztosabb lehet az idén”

Nagyon bíznak Valtteri Bottasban az Alfa Romeónál. A csapatfőnök szerint a korábbinál is nagyobb lehet idén a pilóta önbizalma, mert a finn egy új kihívásként fogja fel az előtte álló feladatokat.

részletek

Vasseur: A Ferrari tehetségeit is figyeljük

Antonio Giovinazzi távozása után nem egy Ferrari junior érkezett az Alfa Romeóhoz, hanem az Alpine egyik fiatalja. A csapatfőnök szerint továbbra is nyitottak a maranellóiak tehetségei iránt.

részletek

Alfa: Hiába gyorsulsz, ha nem szerzel pontokat

Emiatt vannak felemás érzések Frederic Vasseur csapatfőnökben, aki szerint talán ők fejlődtek a legtöbbet 2020-hoz képest az F1-ben, ez mégsem köszönt vissza az eredményeikben.

részletek

Pontszerzéssel számol Giovinazzi és Vasseur

Antonio Giovinazzi szerint az Alfa Romeo egyre közelebb kerül a pontversenyhez, miközben arra törekednek, hogy hosszas várakozás után újra top10-es helyezéseket érjenek el.

részletek