Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

Vasseur

Vasseur: Nem az autósport lesz a prioritás a válság után

Számos krízist látott már az Alfa Romeo csapatfőnöke, de a koronavírus következményeit csak a második világháborúhoz tudja hasonlítani. A sűrített szezon költségei miatt is aggódik.

részletek

Vasseur: Nem lett volna fair a McLaren nélkül versenyezni

Fred Vasseur és az Alfa Romeo a kezdetektől, amint felmerült a lehetőség, amellett kardoskodtak, hogy a McLaren nélkül ne legyen Ausztrál Nagydíj. Nekik is volt köszönhető a végleges döntés.

részletek

Vasseur: Kubica már jövőre visszatérhet

Csapatfőnöke szerint Robert Kubicának minden esélye megvan arra, hogy egy napon ismét a rajtrács tagja lehessen. Még azt sem zárta ki, hogy jövőre az Alfa Romeo versenyzője lehet.

részletek

Vasseur: Az Alfa Romeo hosszú időre tervez az F1-ben

Az évek alatt Sauberből Alfa Romeo Racing ORLEN-né átvedlett istálló csapatfőnöke, Frederic Vasseur nem gondolná, hogy az Alfa Romeo kihátrálna mögülük a szezon végeztével.

részletek

Az Alfa Romeo teljesen új autót épít 2020-ra

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondta, hogy a hinwiliek az alapoktól kezdték a 2020-as autó tervezését és annak ellenére, hogy nem sokban változnak a szabályok, új gépet építettek.

részletek

Ezért világbajnok alkat Charles Leclerc

Korábbi F1-es csapatfőnöke szerint Leclerc-ben megvan valami, ami az igazán nagy bajnokokra jellemző - fényes jövőt jósol a monacói ferrarisnak, aki megérdemli, amit elért.

részletek

Az Alfának a kihagyott ziccerek fájnak

Tavaly háromból csak egy káoszfutamot tudott a hasznára fordítani, ezzel jelentős mennyiségű ponttól esett el az Alfa Romeo. A csapatvezető szerint ezen változtatni kell.

részletek

Az Alfa kis híján kirúgta Giovinazzit

Nagyon rezgett a léc Spa után az olasz F1-es pilótának, de remekül teljesített nagyon komoly nyomás alatt, ez döntötte el a csapatnál, hogy adnak neki még egy esélyt. Fred Vasseur beszélt erről.

részletek

Schumachernek az Alfa is kosarat adott

Idén ugyan tesztelhetett az Alfa Romeónál Mick Schumacher, jövőre azonban nem kapja meg ezt a lehetőséget. A csapatfőnök azt kéri a némettől, hogy nyerje meg az F2-es bajnokságot, utána tárgyalnak.

részletek

Raikkönen nem lazázza el a szezonzárót

Másfél hete az Alfa Romeo idei legjobb eredményét szállította Kimi Raikkönen, most pedig önbizalommal telve érkezik Abu Dhabiba, ahol még fontos missziót kell teljesítenie a csapattal.

részletek

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

Raikkönen: Tavaly győzelem, idén nullázás

Bár az eddigieknél kicsit biztatóbban futott az Alfa Romeo, Kimi Raikkönen képtelen kijönni a negatív spirálból. Austinban már hétre nyúlt pontszerzés nélküli sorozata, de valamit javult az autó.

részletek
Olvastad már?