Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Vasseur

„Csak Hamilton volt olyan, mint Leclerc”

A monacói versenyző korábbi csapatfőnöke, Frederic Vasseur szerint van a ferrarisnak egy olyan tulajdonsága, amelyben csak a hétszeres F1-es világbajnok brit hasonlít hozzá.

részletek

Hallottuk: Zhou közel az új Alfa-szerződéshez?

Elégedett a pilótáival Fred Vasseur, az Alfa Romeo főnöke, így vélhetően Guanyu Zhou is marad a csapatnál. A Formula.hu információi szerint döntés szeptember elején várható.

részletek

Nem tolonganak a kínai szponzorok az Alfánál

A csapatot azzal vádolták, hogy a kínai pénz miatt választották Guanyu Zhout. Fél év elteltével azonban csak két cég támogatja az istállót az ázsiai országból.

részletek

Alfa Romeo: Nincs hely Pourchaire-nek

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondása szerint nehéz megfelelő időpontot találni az F2-ben versenyző Theo Pourchaire bemutatkozása számára a pénteki edzésnapokon.

részletek

F1-Archív: Eljött az idő Raikkönen visszavonulására

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

Az Alfa Romeo elégedett Zhou fejlődésével

Egyelőre elégedettek Guanyu Zhou munkájával az Alfa Romeónál. A csapatfőnök Frederik Vasseur szerint a kínai újonc kiválóan teljesít az idei szezonban, így pozitívan tekinthetnek a jövőbe.

részletek

Bottas Bakuban is nagyot villantana

Az Alfa Romeo 1984 óta nem állt dobogón a Formula-1-ben. Idén az erős autóval és az újjászületett Valtteri Bottas vezérletével ezt is elérhetik. Baku papíron fekszik az idei gépüknek.

részletek

„Charles sosem keres kifogásokat”

Egykori főnöke szerint Leclerc egyik legfőbb tulajdonsága, hogy először mindig magában keresi a hibák egyik fő okát. Frederic Vasseur úgy véli, a monacói meg fog birkózni a vb-esély nyomásával.

részletek

A hetedik hely már csalódás az Alfa Romeónál

Csupán három másik csapat végzett Valtteri Bottas előtt Miamiban, az istálló mégsem elégedett, hiszen az ötödik helyezés elérhető lett volna – mondta Frederic Vasseur csapatfőnök.

részletek

Alfa Romeo: Megmutattuk, hogy nem véletlen a formánk

Frederic Vasseur csapatvezető szerint az imolai teljesítményük a bizonyíték arra, hogy erős csomaggal rendelkeznek idén az F1-ben – ennek ellenére sem akarják elbízni magukat.

részletek

Lassan gondot jelenthet mindenhova odaérni az F1-ben

Fred Vasseur szerint annyi helyszínt szorítanak be a naptárba, hogy most már óvatosan kell bánni a logisztikával, mert egyszerűen nem lehet odaérni az összes futamra a csapatok és a rakományok számára.

részletek

Vasseur: Ez egy másik világ tavalyhoz képest

Az Alfa Romeo F1-es csapatvezetője eddig nagyon elégedett az istálló által mutatott formával – csak amiatt csalódott, hogy ennek ellenére pont nélkül távoztak a Szaúd-arábiai Nagydíjról.

részletek