Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Vasseur

Végre pontra váltaná fejlődését az Alfa Romeo

Frederic Vasseur csapatfőnök szerint alakulata nagyot lépett előre 2020-hoz képest, de ezzel még nem lehetnek elégedettek, hiszen az első két idei F1-es futamon pont nélkül maradtak.

részletek

Az Alfa Romeo még jobb eredményeket jósol

Pozitívan alakult az F1 szezonnyitója az olasz márka számára, ami a tavalyi nehéz szezont követően idén azonnal képes volt harcba szállni a pontot érő helyezésekért.

részletek

Vasseur a francia sajtónak már borúsabban beszélt a Ferrariról

Bár korábban azt mondta az Alfa Romeo csapatfőnöke, hogy a Ferrari a motorgondok nagy részét megoldotta, a francia sajtónak már másként nyilatkozott a helyzetről Frederic Vasseur.

részletek

Vasseur: A Ferrari megoldotta a motorgondok nagy részét

Az előző szezonban nem tudott versenyképessé válni a Ferrari két partnercsapata, a Haas és az Alfa Romeo. Utóbbiak csapatfőnöke a hétfői autóbemutatót követően mondta el a véleményét az olaszokról.

részletek

Fogadott főnökével Giovinazzi, a tét a haja

Frederic Vasseur titkos vágya kopaszra nyírni a hosszú frizurájú olaszt, és meg is teheti, de csak ha a pilóta dobogóra áll. Volt már egy hasonló megállapodásuk, Giovinazzi első pontjait is hajvágással ünnepelték.

részletek

Orrplasztikán esett át az új Alfa Romeo

Az orrkúpra összpontosította fejlesztési zsetonjait a C41 (a C40 kimaradt a számozásból) tervezőcsapata Jan Monchaux irányítása alatt. Az istállónak gyenge előző évet kell túlszárnyalnia a 2020-as modellre építkezve.

részletek

Vasseur: Raikkönen akár jövőre is maradhat

Kimi Raikkönen idén már 42. életévét fogja betölteni, azonban az F1 történetében legtöbbször rajthoz álló pilóta továbbra is a motiváció mintapéldánya csapatfőnöke szerint.

részletek

Alfa: A Ferrari döntött a második ülésről

Frederic Vasseur csapatvezető elárulta: az együttműködés része, hogy a Scuderia választhatta ki, kié legyen a második autójuk. A szakember nem szomorkodik, hogy nem nála debütál Mick Schumacher.

részletek

Az Alfa Romeo a túlélésért küzdött

A tavalyi járványhelyzet kis híján magával rántotta az Alfa Romeo F1-es csapatát, aminek fennmaradásában óriási szerepet játszottak a széria különböző óvintézkedései.

részletek

Az Alfa nem kíván hosszabbítani a Ferrarival

Elégedetlen a maranellóiak erőforrásával, ezért egyelőre nincs kész újabb szerződést aláírni az Alfa Romeo F1-es istállója. A csapatfőnök szerint a Ferrari tehet a problémájuk 80 százalékáról.

részletek

Raikkönenék túlreagálták a lemaradást

Meglepte az Alfa Romeo gárdáját a szezon elejét tapasztalt visszaesés, amivel kapcsolatban a csapatfőnök utólag elárulta: kapkodva reagáltak rá, ami megbosszulta magát.

részletek

Raikkönen: Nem volt nehéz döntenem

Gyors és egyszerű folyamatként írta le az Alfa Romeónál történt hosszabbítását a 2007-es F1-es világbajnok. A csapatfőnök eközben elmondta, miért döntöttek a jelenlegi párosuk megtartása mellett.

részletek
Olvastad már?