Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

Vasseur

Alfa: Hamarosan a McLaren szintjére érhetünk

Már a Brit Nagydíjon arra számít az Alfa Romeo csapatfőnöke, hogy folyamatosan érkező fejlesztéseiknek köszönhetően a jelenleg szárnyaló McLarennel csatázhatnak a még jobb helyekért.

részletek

F1-Archív: Hamilton tesz az exbajnokok véleményére

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

Giovinazzinak még a haját is levágták első pontja után

Antonio Giovinazzi megszerezte élete első pontját a Formula-1-ben, aminek rendkívül örül, annak viszont már alighanem kevésbé, hogy emiatt Frederic Vasseur levágta a haját.

részletek

Nem biztos, hogy megoldódtak Raikkönenék gondjai

Fred Vasseur csapatfőnök nagyon örül annak, hogy Kimi Raikkönen ilyen jó eredményt ért el a Francia Nagydíjon, de óvatosságra intette csapatát. Nagy fejlesztést hoznak Budapestre.

részletek

Raikkönenék is új fejlesztésekkel érkeznek

Az Alfa Romeo sem marad ki a buliból, több más riválisával egyetemben Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is teljesen új alkatrészeket kap a versenyautóra, ettől pontszerzést remélnek.

részletek

Raikkönen nem így képzelte el szezonját

Eltérő hangulatban várják az Alfa Romeónál a Kanadai Nagydíjat: Kimi Raikkönen elégedetlen az év eddigi alakulása miatt, Frederic Vasseur csapatfőnök viszont kiemelte, milyen szoros a pontverseny, ezért még semmi nincsen veszve.

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok boldog

A szombati szabadedzéshez képest jócskán alulteljesített az Alfa Romeo az időmérőn, Raikkönen és Giovinazzi csak a 14. és 18. helyen végzett. Nem egy nagy, hanem sok kis probléma miatt gyengélkedett a csapat.

részletek

Raikkönen: Annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak tudunk

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur arra számít, hogy a Bakura hozott fejlesztésekkel mindkét autó pontot szerezhet. Raikkönen annyi pontot gyűjtene, amennyit csak lehetséges.

részletek

Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.

részletek

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

Vasseur visszajuttatná a dobogóra az Alfát

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke tudatában van annak, milyen terhet jelent a patinás olasz márka hírnevét öregbíteni az F1-ben, éppen ezért szeretné visszavezetni a dobogóra az istállót.

részletek
Olvastad már?