Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Vasseur

„Mick Schumacher inkább az F2-re koncentráljon”

Fred Vasseur szerint még ne beszéljünk a 2021-es pilótafelállásról és bár mindenkinek lehet véleménye, majd ők eldöntik, hogy kit szerződtetnek - Michael Schumacher fia egyelőre inkább mással törődjön.

részletek

Kőkemény szezon vár a csapatokra

A világjárvány lecsengése után egyik napról a másikra kinyitnak a gyárak, és beindul az F1-es gépezet. A csapatoknak minden erejükkel a megfeszített tempóra kell készülniük.

részletek

Ezért értékes Raikkönen az Alfa Romeo számára

Frederic Vasseur szerint a 2007-es világbajnok finn nem a pénz, hanem az élvezet miatt van még az F1-ben – márpedig ennek az is a része, hogy részese lehet jelenlegi csapata fejlődésének.

részletek

Teljesen másképp kell felfogni ezt a szezont az F1-es csapatoknak

Fred Vasseur szerint a fejlesztési verseny most nem lesz olyan, mint ahogy megszokhattuk, az lehet a döntő, hogy kinek az autója lesz jó már az első futamon. Az erőforrásokat a gyártásra kell használni.

részletek

A túl sűrű naptár is árt a kiscsapatoknak

A versenyek hiánya mellett az egymást érő futamok is ugyanúgy veszélyesek a kisebb költségvetésű F1-es istállókra – hívta fel a figyelmet egy problémára az Alfa Romeo csapatvezetője.

részletek

Extra hosszú leállás jöhet az F1-ben

A jelenlegi krízishelyzet miatt hetekkel meghosszabbíthatják az F1-es csapatok gyáraira vonatkozó tilalmakat, amire a kiscsapatok túlélése érdekében óriási szükség van.

részletek

Vasseur: Nem az autósport lesz a prioritás a válság után

Számos krízist látott már az Alfa Romeo csapatfőnöke, de a koronavírus következményeit csak a második világháborúhoz tudja hasonlítani. A sűrített szezon költségei miatt is aggódik.

részletek

Vasseur: Nem lett volna fair a McLaren nélkül versenyezni

Fred Vasseur és az Alfa Romeo a kezdetektől, amint felmerült a lehetőség, amellett kardoskodtak, hogy a McLaren nélkül ne legyen Ausztrál Nagydíj. Nekik is volt köszönhető a végleges döntés.

részletek

Vasseur: Kubica már jövőre visszatérhet

Csapatfőnöke szerint Robert Kubicának minden esélye megvan arra, hogy egy napon ismét a rajtrács tagja lehessen. Még azt sem zárta ki, hogy jövőre az Alfa Romeo versenyzője lehet.

részletek

Vasseur: Az Alfa Romeo hosszú időre tervez az F1-ben

Az évek alatt Sauberből Alfa Romeo Racing ORLEN-né átvedlett istálló csapatfőnöke, Frederic Vasseur nem gondolná, hogy az Alfa Romeo kihátrálna mögülük a szezon végeztével.

részletek

Az Alfa Romeo teljesen új autót épít 2020-ra

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondta, hogy a hinwiliek az alapoktól kezdték a 2020-as autó tervezését és annak ellenére, hogy nem sokban változnak a szabályok, új gépet építettek.

részletek

Ezért világbajnok alkat Charles Leclerc

Korábbi F1-es csapatfőnöke szerint Leclerc-ben megvan valami, ami az igazán nagy bajnokokra jellemző - fényes jövőt jósol a monacói ferrarisnak, aki megérdemli, amit elért.

részletek
Olvastad már?