Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 23. szombat

Vasseur

Az Alfa Romeo a túlélésért küzdött

A tavalyi járványhelyzet kis híján magával rántotta az Alfa Romeo F1-es csapatát, aminek fennmaradásában óriási szerepet játszottak a széria különböző óvintézkedései.

részletek

Az Alfa nem kíván hosszabbítani a Ferrarival

Elégedetlen a maranellóiak erőforrásával, ezért egyelőre nincs kész újabb szerződést aláírni az Alfa Romeo F1-es istállója. A csapatfőnök szerint a Ferrari tehet a problémájuk 80 százalékáról.

részletek

Raikkönenék túlreagálták a lemaradást

Meglepte az Alfa Romeo gárdáját a szezon elejét tapasztalt visszaesés, amivel kapcsolatban a csapatfőnök utólag elárulta: kapkodva reagáltak rá, ami megbosszulta magát.

részletek

Raikkönen: Nem volt nehéz döntenem

Gyors és egyszerű folyamatként írta le az Alfa Romeónál történt hosszabbítását a 2007-es F1-es világbajnok. A csapatfőnök eközben elmondta, miért döntöttek a jelenlegi párosuk megtartása mellett.

részletek

Fontos bejelentést tett az Alfa Romeo

A Sauber és Alfa Romeo együttműködése év végéig volt érvényes, de a felek meghosszabbították a 2021-es szezonra vonatkozóan is: a csapat így a megszokott színekben, az olasz márka támogatásával folytatja.

részletek

Vasseurt nem nyűgözi le Raikkönen rekordja

Az Alfa Romeo csapatfőnöke szerint semmi értelme arról beszélni, hogy ki hány futamon indult, mert az még önmagában még nem jelent semmit. Szerinte ez Raikkönent sem érdekli.

részletek

A bőség zavarával küzd az Alfa Romeo

Bár jelenleg nem megy nekik annyira, mégis az Alfa Romeo jövő évi versenyzőinek kiléte iránt a legnagyobb az érdeklődés. Raikkönen sorsa a saját kezében, de kinek adja a másik ülést a Ferrari?

részletek

Vasseur elárulta, aláírt-e már Raikkönen

Sajtóhírek szerint a 2007-es F1-es világbajnok már hosszabbított az Alfa Romeóval, a csapatvezető ezt viszont tagadta. Frederic Vasseur beszélt a másik ülés 2021-es sorsáról is.

részletek

Az Alfa a pontokat szerző Raikkönent akarja 2021-re is

A Toszkán Nagydíjon megszerezte idei első pontjait Kimi Raikkönen, aki egy büntetés miatt nem tarthatta meg pályán megszerzett pozícióját, de így is kilencedikként zárt. Az Alfa vele akarja folytatni.

részletek

F1-Archív: Hamilton tesz az exbajnokok véleményére

Felszámolás fenyegeti a Lotust, Raikkönen pályakórházba került, Celeb Nagydíjat tartanának kétülésesekkel és betiltanák a privát teszteket. Ezek voltak július 6. hírei 2000 óta.

részletek

„Mick Schumacher inkább az F2-re koncentráljon”

Fred Vasseur szerint még ne beszéljünk a 2021-es pilótafelállásról és bár mindenkinek lehet véleménye, majd ők eldöntik, hogy kit szerződtetnek - Michael Schumacher fia egyelőre inkább mással törődjön.

részletek

Kőkemény szezon vár a csapatokra

A világjárvány lecsengése után egyik napról a másikra kinyitnak a gyárak, és beindul az F1-es gépezet. A csapatoknak minden erejükkel a megfeszített tempóra kell készülniük.

részletek
Olvastad már?