Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Vasseur

Raikkönen nem így képzelte el szezonját

Eltérő hangulatban várják az Alfa Romeónál a Kanadai Nagydíjat: Kimi Raikkönen elégedetlen az év eddigi alakulása miatt, Frederic Vasseur csapatfőnök viszont kiemelte, milyen szoros a pontverseny, ezért még semmi nincsen veszve.

részletek

Alfa: Ezt szombaton cs*sztük el

Bár rendkívül biztatóan indult az Alfa Romeo hétvégéje, végül azonban csúfos kudarcba fulladt. A szabadedzéseken kifejezetten jó tempóval jelentkeztek Raikkönenék, végül üres kézzel távoztak.

részletek

Raikkönen: Nem vagyok boldog

A szombati szabadedzéshez képest jócskán alulteljesített az Alfa Romeo az időmérőn, Raikkönen és Giovinazzi csak a 14. és 18. helyen végzett. Nem egy nagy, hanem sok kis probléma miatt gyengélkedett a csapat.

részletek

Raikkönen: Annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak tudunk

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur arra számít, hogy a Bakura hozott fejlesztésekkel mindkét autó pontot szerezhet. Raikkönen annyi pontot gyűjtene, amennyit csak lehetséges.

részletek

Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.

részletek

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

Vasseur visszajuttatná a dobogóra az Alfát

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke tudatában van annak, milyen terhet jelent a patinás olasz márka hírnevét öregbíteni az F1-ben, éppen ezért szeretné visszavezetni a dobogóra az istállót.

részletek

Raikkönen célba éréséért fohászkodott az Alfa Romeo főnöke

Kockáztatott Frederic Vasseur Kínában: benne volt a pakliban, hogy megismétlődik Leclerc és Giovinazzi műszaki hibája Raikkönen autójával. A finn átvészelte a versenyt, és dicsérő szavakat érdemelt ki csapatfőnökétől, aki szerint akár hetedik is lehetett volna.

részletek

Vasseur: Nagyra értékelem, hogy Kimi még mindig nyomja

Az Alfa Romeo Racing csapatfőnöke szerint nem mindig lesznek ott a pontszerző helyeken, mert bár jól indult számukra a szezon, de nagyon szoros a középmezőny. Méltányolja, hogy Raikkönen még most is keményen nyomja a gázt.

részletek

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek

Nagy dobásra készül az Alfa Romeo

A 2019-es F1-es idény kezdetét Kimi Raikkönen rejtélyesnek, Antonio Giovinazzi élvezetesnek, Frederic Vasseur csapatfőnök pedig egy nagy lehetőségnek tartja. Szezonelőzetes Alfa módra.

részletek

Vasseur: Pénzügyileg élhetetlen az F1

Az Alfa Romeo csapatvezetője égetőnek tartja a költségsapka bevezetését az F1-ben, ugyanis a mezőny fele a túlélésért küzd, miközben a legnagyobb csapatok annyit költenek, amennyit nem szégyellnek.

részletek
Olvastad már?