DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Vasseur

„Nincs hátulütője” – támogatják az új pontrendszert az F1-es csapatfőnökök

Jelenleg öt csapat is gyakorlatilag nulla pontért küzd a versenyek többségén – mutattak rá többen is. A jelek szerint elfogadhatják az új szisztémát.

részletek

„Jobb tempóra számítottunk, meg kell értenünk az autónkat” – Vasseur

Értetlenül áll a Ferrari csapatfőnöke, Fred Vasseur az SF-24-es gyenge teljesítménye előtt – a gumistratégiába is belehibáztak, így sok javítanivalójuk van Miami előtt.

részletek

„Lewis segíteni fog Charles-nak” – Vasseur

A Ferrari F1-es csapatfőnöke úgy érzi, jól kijön majd egymással jövő évi két versenyzőjük. Jacques Villeneuve szerint döntő fontosságú év lesz ez Leclerc-nek.

részletek

Vasseur még nem tekinti megoldottnak a gumikezelést

A Ferrari F1-es főnöke szerint kétségtelen, hogy hatalmasat léptek előre egyik fő gyengeségükben, de még azért nem dőlne hátra.

részletek

Vasseur szerint így javult meg a Ferrari stratégiája

A Japánban megszerzett harmadik-negyedik helyet a gumitaktikai húzásnak is köszönheti a Ferrari – pedig jól ismert, a múltban ritkán brillíroztak ezen a téren.

részletek

Miben javult nagyot 2024-re a Ferrari?

A tavalyi legnagyobb gyengeségüket tudták kijavítani erre a szezonra: Fred Vasseur szerint így jóval könnyebb dolguk van a pilótáiknak.

részletek

„Nyomás alatt hibázni fog a Red Bull” – Vasseur

A Ferrari csapatfőnöke szerint az F1-es Ausztrál Nagydíj bizonyítja, hogy ha nyomást tudjanak gyakorolni a világbajnok gárdára, akkor hibára kényszeríthetők.

részletek

Vasseur: Jó úton vagyunk, Sainz pedig csodás volt

A Ferrari-vezér boldog az előrelépés miatt, Sainz visszatérését pedig fantasztikusnak tartja. A francia csapatfőnök Leclerc-t és Bearmant is megvédte.

részletek

Vasseur: Elképesztő teljesítmény Sainztól, erős futamra számítunk

Fred Vasseur szerint Carlos Sainz ismét csúcsformába került – a szabadedzéseken ígéretes hosszú etapokat teljesítettek, így pontokban bőséges futamra számít a csapatfőnök.

részletek

Vélemény: 2024 nyertese Fred Vasseur?

Nem volt érdemi esélye a győzelemre a Ferrarinak az évad első két futamán, azonban a vörösöknek így is van már egy nagy győztesük 2024-ben. A Formula.hu elárulja, hogy ki az!

részletek

„Ne beszéljünk arról, mi lesz Hamilton után!” – Vasseur

Frederic Vasseur csapatfőnök szerint nem kéne rögtön a zseniálisan debütáló Oliver Bearman ferraris jövőjéről beszélni, Dzsidda csak az első lépés volt.

részletek

Ferrari: Megfeleztük a hátrányunkat!

Fred Vasseur szerint jönnek az új fejlesztéseik, de a lényeg, hogy azokat hasznosítani is tudják. Úgy látja, hogy egy év alatt felére csökkent a hátrányuk.

részletek