Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Vasseur

Vasseur Binotto helyén? A Ferrari cáfol

Olasz sajtóértesülések szerint az Alfa Romeót vezető Frederic Vasseur veszi át 2023-tól a Ferrari csapatfőnöki pozícióját. A Scuderia rövid közleményben cáfolta a pletykákat.

részletek

Így néz majd ki a Sauber–Audi együttműködés

Frederic Vasseur a belső feszültségek elkerülését tűzte ki a legfontosabb szempontnak, miközben elárult néhány részletet a formálódó partnerséggel kapcsolatban.

részletek

Vasseur szerint túl korai az Audi 2026-os párosán gondolkodni

Az Alfa Romeo csapatfőnöke szerint értelmetlen jóslatokba bocsátkozni a csapat 2026-os pilótapárosával kapcsolatban, miközben sajtóhírek szerint a négykarikások Mick Schumacherrel tervezik a jövőt.

részletek

Rákapcsolt szezon végén a fejlesztésre az Alfa Romeo

Új első szárnnyal érkezett a Japán Nagydíjra a csapat, és nem ez az utolsó dobásuk idén – a bajnoki hatodik helyezés megszerzése érdekében nyomják meg a szezonhajrát. Valtteri Bottas első benyomása alapján az autó stabilabb lett.

részletek

Így reagáltak a csapatfőnökök és az FIA a csalásgyanúra

A kisebb istállók szerint a költségsapka megszegése súlyosabb, mint amikor szabálytalan valaki az autóval. Capito a tavalyi helyett az idei szezonból való kizárást tartaná megfelelő büntetésnek, Steiner a közös kasszából való juttatást adná a többieknek.

részletek

Vasseur büszke Zhou teljesítménye láttán

Az Alfa Romeo kínai versenyzője szerint egy pillanatra sem volt kétséges a közös folytatás a svájci istállóval, miközben Vasseur elárulta, hogy nagyon elégedettek Zhou idei szereplésével.

részletek

Bejelentés: Elkelt az Alfa Romeo szabad ülése

Újabb helyet töltöttek be a 2023-as rajtrácson. Valtteri Bottas csapattársa – ahogy várható volt – a következő évben is Guanyu Zhou lesz, aki egy évvel hosszabbított a svájci alakulattal.

részletek

Bottas támogatja Zhou maradását

A tízszeres futamgyőztes pilóta szerint nincs szükség arra, hogy az Alfa Romeo változtasson a pilótafelálláson, mert jó csapattársnak tartja jelenlegi márkatársát.

részletek

Közel a döntés Zhou jövőjével kapcsolatban

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elismerte, hogy nincs okuk sietni a kínai versenyző jövőjét illető kérdésekben, azonban szeptember végére várhatóan döntés születik majd az ügyben.

részletek

„Követnünk kell a szabályokat Herta esetében”

Az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali és több csapatfőnök is úgy véli, hogy az FIA-nak nem kellene különengedélyt adnia az AlphaTauri ülésével szóba hozott amerikai IndyCar-pilótának.

részletek

Bottas: Az emberi tényező fontosabb az Alfánál, mint a Mercedesnél

Korábbi csapatánál sosem vonták be olyan szinten a műszaki kérdésekbe, mint az Alfa Romeónál – Brackley-ben a számítógép mondta meg, milyen irányba kell fejleszteni az autót.

részletek

„Csak Hamilton volt olyan, mint Leclerc”

A monacói versenyző korábbi csapatfőnöke, Frederic Vasseur szerint van a ferrarisnak egy olyan tulajdonsága, amelyben csak a hétszeres F1-es világbajnok brit hasonlít hozzá.

részletek