Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 12. csütörtök

Vasseur

Raikkönenék óriásit kaszáltak Brazíliában

Magasan legjobb eredményét érte el idén Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is, de az Alfa Romeo istálló sem szerzett még soha huszonkét pontot korábban. Óriási az öröm a hinwilieknél.

részletek

Raikkönen: Tavaly győzelem, idén nullázás

Bár az eddigieknél kicsit biztatóbban futott az Alfa Romeo, Kimi Raikkönen képtelen kijönni a negatív spirálból. Austinban már hétre nyúlt pontszerzés nélküli sorozata, de valamit javult az autó.

részletek

Még mindig nem pánikolnak az Alfa Romeónál

Semmi ok az aggodalomra, mondja Frederic Vasseur, azzal érvelve, hogy nagy gond akkor lenne, ha az időmérőn hiányozna a tempó. A probléma forrását illetően azonban még mindig csak sejtése van.

részletek

Hülkenberg az Alfa Romeóval tárgyalt

A Renault-nál ülését elveszítő Nico Hülkenberg elismerte, beszélt korábbi jó barátjával, az Alfa Romeo csapatát irányító Frederic Vasseurrel a jövőjét illetően. Pár héten belül várható a döntése.

részletek

Az Alfánál végre egy sima hétvégében reménykednek

Szingapúrban minden csapattagtól a tudása legjavára lesz szüksége az Alfa Romeónak, mivel az a céljuk, hogy egy embert próbáló hétvégén sok pontot szerezzenek, mindkét autójukkal.

részletek

Raikkönen nem néz hátrafelé

A 2007-es világbajnok sosem arról volt híres, hogy túlagyalná a problémákat. Spában és Monzában is gyengén szerepelt, különböző okokból. Máris túllépne ezeken és Szingapúrban sikerre éhes.

részletek

Az Alfa még a McLarent is el akarja kapni

Az Alfa Romeo is részese a kőkemény, középmezőnybeli csatározásnak és bár most némi hátrányban vannak, a csapatfőnök szerint elérhető a negyedik helyezés. A jövő év miatt is fontos a fejlődés.

részletek

Rosszul tudták a szabályt az Alfánál

Kimi Raikkönen balesetekkel tarkított, pocsék (ő nem ezt a szót használta) monzai hétvégéjét egy áthajtásos büntetés is megfejelte. Csapatánál egyszerűen rosszul tudták a vonatkozó gumiszabályt.

részletek

Giovinazzinak még egy dobása van, aztán repülhet

Sajtóértesülések szerint a Belga Nagydíjon elkövetett újabb bakija miatt megingott a bizalom Antonio Giovinazzi iránt. Ha Monzában sem képes lenyugodni és pontokat szerezni, meneszthetik.

részletek

Vasseur: Verstappen buta manővere miatt ütközött Raikkönennel

Az Alfa Romeo csapatfőnöke egyértelműen Max Verstappent hibáztatja a Kimi Raikkönennel történt, első körös ütközés miatt, ami azonnal tönkretette mindkét versenyző Belga Nagydíját.

részletek

Fergeteges fejlődésben az Alfa Romeo

A tavalyi formájához képest több mint egy másodpercet gyorsult az Alfa Romeo F1-es csapata, amely a Sauber alapjaira építkezve a mezőny legnagyobbat fejlődő istállója lett a pontokat tekintve.

részletek

A Német Nagydíj izgalmait várják 2021-től

Bizakodnak a csapatvezetők: ha a szabályváltozások elérik céljukat, száraz pályán is olyan futamok bontakozhatnak ki, mint az idei szezon legjobb versenye.

részletek
Olvastad már?