DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Vasseur

Schumacher szerint politikai gondoktól szenved a Ferrari

Főként a korábbi vezetés hibáit és az olasz mentalitás okozhatja most a Ferrari szenvedését. Erről a korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher beszélt, aki úgy véli, időbe telik majd, mire talpra állnak.

részletek

„A Ferrari először nyerjen, aztán ígérgessen” – Briatore

A korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briatore túlzott várakozásokat fedez fel a Ferrari háza táján, emellett a csapat szerkezetében is problémákat lát.

részletek

Ferrari: Ne hülyítsük magunkat!

A Scuderia új F1-es csapatfőnöke nem kertelt Dzsidda után: változásra van szükség, a beszéd kevés a javuláshoz. Nem is akar a pozitívumokkal foglalkozni.

részletek

A gumikezelés jobb, a Ferrari rosszabb lett

„Nem jó eredmény” – összegezte tökéletesen a csapat szaúdi versenyét Vasseur. Leclerc és Sainz is kiemelte, nem volt meg a versenytempó, pedig azt hitték, az Aston Martin és Mercedes szintjén lesznek.

részletek

Ferrari: Óriási a potenciál a csomagunkban

Bahrein nem feltétlenül reprezentatív, az SF-23 pedig még a fejlesztés korai szakaszában jár. A dzsiddai pálya sokkal inkább fog kedvezni az autónak jelenlegi formájában, mondja a csapatfőnök.

részletek

Fejlesztésekkel érkezik a Ferrari Szaúd-Arábiába

A csapatfőnök beszélt arról a Szaúd-arábiai Nagydíj előtt, hogy milyen elvárásokkal folytatják a szezont. A francia a bahreini meghibásodásra is kitért.

részletek

„Ez csak egy rossz verseny volt a 23-ból”

Leclerc három nappal bahreini kiesése után motivációs beszédet tartott a Ferrari-gyárban – a csapat vezetője nem aggódik amiatt, hogy versenyzője frusztrált lenne.

részletek

„Laurent a jövőnk egyik kulcsfigurája” – Vasseur cáfol Mekies távozásával kapcsolatban

Frederic Vasseur cáfolta a Laurent Mekies távozásáról szóló híreszteléseket, a Ferrari francia sportigaztatójára ugyanis kulcsszerep vár a jövőben.

részletek

Vasseur tagad, új főnök a Williamsnél, Londoni GP – kedd F1-es hírei

Reagált az elmúlt napok negatív pletykáira a csapatvezető, kinevezte Sanchez utódját a Ferrari, a Red Bull komoly fejlesztési csomaggal készül, tudósítónk már Dzsiddában. Március 14. történései.

részletek

Megvan, hogy ki lehet a Ferrari új aerodinamikai vezetője

Házon belül oldhatja meg a felmerülő problémát a Scuderia: a távozó David Sanchez helyét előléptetéssel és több, Red Bulltól érkező szakemberrel töltheti be a csapat.

részletek

„Nem értem, miért lettünk céltábla” – Vasseur

Aggasztó hírek sora érkezett a napokban a Ferrari F1-es csapatáról, de a csapatfőnök egyszerre próbálta ezek jelentőségét kisebbíteni és cáfolni őket.

részletek

Olasz sajtó: Vasseur már rosszul érzi magát a Ferrarinál

Az új csapatfőnöknek nem tetszik, hogy elődjeinél jobban megköti a kezét a felsővezetés, nő a szakadék a francia és Benedetto Vigna között.

részletek