Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 21. kedd

TT

Újabb halál a Man-szigeti TT-n

Minden évben az egyik legnagyobb kihívással és vakmerőséggel járó motoros esemény a Man-szigeti TT, sajnos idén sem múlik el tragédia nélkül. Davey Lambert a vasárnapi versenyen történt bukásának következményeibe halt bele.

részletek

Már elsőkerekes dízellel is rendelhető az Audi TT

Világszerte eddig minden második eladott Audi TT a quattro összkerékhajtással készült. Mostantól a kínálatban a TT harmadik generációjának megjelenése óta elsőkerékhajtással szereplő, nagysikerű kétliteres dízel is rendelhető e hajtásrendszerrel.

részletek

Két haláleset a Man-szigeti TT-n

Szombaton rendezték a világ legveszélyesebbnek tartott motorversenye, a Man-szigeti TT első versenynapját. Az oldalkocsis futamon és a Superstock edzésén is tragédia történt.

részletek

A legerősebb TT modelljét küldi versenybe az Audi

Minden idők legerősebb TT modelljét küldi versenybe az Audi, amelynek új fejlesztésű, öthengeres erőforrása 400 lóerőt teljesít, s semmi mással össze nem téveszthető hangon szól. A Coupé és a Roadster a Pekingi Autószalonon tartotta világpremierjét.

részletek

Audi TT-kel a kisgyermekek egészségéért

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a németországi székhelyű Audi TT Owners Klub közös adománnyal segíti a győri Gézengúz Alapítvány tevékenységét.

részletek

Combosodó győri kupé – új Audi TT RS

Rövidesen megérkezik a szalonokba az Audi TT új RS változata, ami a visszafogott négyhengeres családi sportkocsi helyett egy masszívan doromboló combos kupé lesz.

részletek

Audi TT 1.8 TFSI: Élsportoló kompakt formában

Az Audi szélesíti a motorválasztékot a TT új generációjában. Júliustól kezdődően a kompakt sportautó az 1.8 TFSI 132 kW (180 LE) teljesítményű motorral is elérhető lesz. A belépő-szintű motorokkal szerelt Audi TT Coupé*10.412.000,- Ft-tól, míg az Audi TT Roadster 11.342.100,- Ft-tól lesz elérhető.

részletek

Száguldva véd! - Audi TT-t kaptak a magyar rendőrök

Az Audi Hungária Kft. győri központjában 2015. április 20-án ünnepélyes keretek között Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató adta át Csizmadia Gábor rendőr dandártábornoknak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb szolgálati autóját.

részletek

Új sorozat: Audi Sport TT Kupa 2015-től

Az ingolstadti gyártó nemrég bejelentette, hogy a Német Túraautó-Bajnokság égisze alatt új betétsorozatot indít Audi Sport TT Kupa néven, már 2015-től, a típus harmadik generációs autóival.

részletek
Olvastad már?