Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

SkodaRallyTeamHungaria

Herczig: Visszatérünk Portugáliába

Másodszor versenyez az idén Rally Serras de Fafe e Felgueiras névre hallgató portugál futamon Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A 2020-as szezonban az ERC értékelés ötödik helyén végzett a Skoda Rally Team Hungaria párosa, és most is a legjobb ötbe jutás a cél.

részletek

Herczigék újra murván az Azori-szigeteken

Két szenzációsan sikerült aszfaltos verseny után ismét murvás pályákon folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Az 55. Azores Ralira két teszttel is készült a SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa.

részletek

Herczigék lendületben vannak, jöhet a Barum Rali

Feltöltődve, mentálisan és fizikálisan is kipihenten utazik Csehországba Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a római dobogó után bizakodva várja a jubileumi 50. Barum Ralit.

részletek

Herczig: Győzelemmel felérő harmadik hely Rómában

Harmadik lett a Rally di Roma Capitale-n Herczig Norbert és Ferencz Ramón, ezzel megszerezték harmadik ERC dobogós helyezésüket. A rali Európa-bajnokság idei harmadik versenyén magabiztos autózással szombat reggeltől vasárnap délutánig a negyedik helyen állt a SKODA Rally Team Hungaria párosa, majd az utolsó gyorsasági szakaszt megnyerték, és ezzel 3 tizedmásodperces különbséggel megszerezték a harmadik helyet.

részletek

Skoda Rally Team Hungária: Róma, de nem vakáció

A SKODA Rally Team Hungária párosa harmadik alkalommal indul az ERC olaszországi futamán a Rally di Roma Capitale-n. Herczig Norbert és Ferencz Ramón ezúttal is alaposan felkészült az év első aszfaltos versenyére, ahol ismét egy jó helyezés a cél.

részletek

Herczigék pontokat szereztek Lettországban

Herczig Norbert és Ferencz Ramón az abszolút 13. helyen ért célba a Liepaja Ralin, ezzel idei második ERC futamukon is pontokat gyűjtöttek. A SKODA Rally Team Hungaria párosa a verseny szombati napján remek időkkel teljesítette a gyorsasági szakaszokat.

részletek

Herczigék Lettországban folytatják

Másodszor indul a Liepaja Ralin Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A lengyel fordulón elért ötödik hely után magabiztosan várja a lettországi versenyt a SKODA Rally Team Hungaria párosa.

részletek

Herczigék ötödikek lettek a Lengyel Ralin

Ötödik helyen ért célba az ERC idei első versenyén a Herczig Norbert – Ferencz Ramón páros. A SKODA Rally Team Hungária versenyzői kiegyensúlyozottan és gyorsan autóztak a verseny 14 gyorsasági szakaszán, és világbajnoki szintű mezőnyben szereztek nagyon fontos Eb pontokat.

részletek

Herczig Norbert: ERC rajt!

Herczig Norbert és Ferencz Ramón erre készült az elmúlt nyolc hónapban: a hétvégén a Lengyel Ralival megkezdik a 2021-es ERC szezont. A nyolcfutamos Európa-bajnokság első versenyének helyszínén harmadik alkalommal versenyez a SKODA Rally Team Hungária párosa.

részletek

Herczigék célba értek a Portugál Ralin

Teljesítette élete első rali-világbajnoki futamát a Herczig Norbert-Ferencz Ramón páros. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzői a 42. helyen fejezték be a világbajnokság negyedik futamát, a Portugál Ralit.

részletek

Herczigék vb hangulatban Portugáliában

Herczig Norbert és Ferencz Ramón hétvégén a rali-világbajnokság következő állomásán, a Vodafone Rally de Portugal-on versenyez. A csapat célja, hogy a világbajnoki futam 337 kilométernyi gyorsasági szakaszát teljesítve készüljenek fel az ERC szezonra.

részletek

Herczig: Türelmesnek kell lennünk

Negyedik ERC szezonjuk kezdetére még várnia kell Herczig Norbertnek és Ferencz Ramónnak, mert az év első versenyét az Azores Rallyt a COVID-19 járvány miatt elhalasztották. Az Európa-bajnokság nyitófutama így a Rally Poland lesz június 18-20-án.

részletek
Olvastad már?