DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Pitwall

Pitwall: Ferrari-ünnep és tragédia

A mögöttünk hagyott F1-es forduló végre a pályán zajló eseményekről szólt – azonban a vasárnap kora délután történt szörnyű tragédia árnyékot vetett a hétvégére. A hét legfontosabb történései a Pitwallban.

részletek

Az F1-es folytatás a tét Ricciardo számára?

A következő hetekben komoly nyomás alatt lehet Daniel Ricciardo, aki nem hogy a Red Bull-ülés, hanem a visszavonulás felé halad 2024-ben.

részletek

Pitwall: Reménytelen helyzetben a Mercedes?

A Horner-ügy várható fejleményei, a Mercedes problémái, Massa perel, McLaren-győzelem a Formula-E-ben: a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek

Pitwall Talk: Miért ne kapcsoljuk ki az F1-et 2024-ben?

Érdemes végignézni egy olyan versenyt, sőt egy olyan F1-es szezont, melynek az első pillanatától kezdve tudni lehet, ki fog nyerni? Nagyon is érdemes! Hogy miért, arról beszélgetünk a friss Pitwall Talkban.

részletek

Pitwall: Verstappen tényleg távozhat?

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj hete egy váratlan bemutatkozás és egy közepesen jó verseny mellett a Red Bull-történet további bonyolódását hozta – a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek

Pitwall: Nincs vége a történetnek

Sem a Red Bull sikersorozata, sem a Horner-ügy nem ért véget – a múlt hét legfontosabb sztorijai között persze sok másról is szót ejtünk.

részletek

Pitwall Talk: Miért nézzük a WEC-t?

Hétvégén Katarban a népszerűsége csúcsain járó WEC 2024-es szezonja is elrajtol: mit kell tudni róla és miért érdemes nézni?

részletek

Pitwall: Kezdődik az F1-es szezon!

Lezajlott a teszt, jön a szombati szezonnyitó, nyilatkozott Hamilton és Horner: az utóbbi egy hét F1-es híreinek összegzése a Pitwallban.

részletek

Pitwall: Fejlemények a Horner-ügyben

Mi történik Horner körül, mit tudtunk meg az autóbemutatókból, mi történt az F1-ben és a hétvégén? Itt a heti Pitwall!

részletek

Pitwall: Miért komoly a Horner-ügy?

Az utóbbi egy hét legfontosabb F1-es híreit beszéltük át Pitwall című műsorunk legfrissebb adásában, kiemelt figyelmet szentelve a Horner-ügynek és az autóbemutatóknak.

részletek

Pitwall: Hamilton megy, az Andretti nem jön

Két óriási horderejű hír rázta meg az F1 világát az elmúlt héten, így természetesen más apró érdekességekről meg nem feledkezve a friss Pitwall fókuszában az Andretti-ügy és Hamilton áll.

részletek

Tényleg megéri öt évre lekötni egy F1-es pilótát?

Mi történne akkor, ha mondjuk Norrist kellene pótolnia a McLarennek? Visszaesne a csapat, egy polccal lejjebb kerülne?

részletek