DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd

Pitwall

Pitwall: Érkezik a megújult F1-es Ferrari

Fejlesztéseket és „sárhányót” tesztelt a Ferrari, magyarázatot adott az FIA, Horner visszaszúrt Wolffnak, nyolc óráig tartó hatórás futam a WEC-ben.

részletek

Pitwall: Norris a csúcson, Antonelli az F1-ben?

Külön engedélyt kértek Antonelli idő előtti debütálására, nincs többé Lando „Nowins”, furcsa ötlettel jöhetnek új csapatok, még furcsább nyilatkozatok Miamiben.

részletek

Pitwall: „Ha sok a 24 verseny, lépj le!”

Kőkemény állásfoglalás az F1 vezetője részéről, Newey távozhat, nagy halat fogott a Ferrari, megvan az Audi első versenyzője – a hét legfontosabb hírei a Pitwallban.

részletek

Pitwall: Kit választ a Red Bull és a Mercedes?

Debütált az új sprint, Wolff és Horner egymásnak ment Verstappen miatt, Sainzcal a Red Bull és a Mercedes is egyeztet, változhat az F1-es pontrendszer.

részletek

Pitwall: Alonso marad – mi jön ezután?

Fernando Alonso maradása és Carlos Sainz jövője mellett minden más fontos F1-es és nem F1-es hírről is beszéltünk szokásos hétfő esti műsorunkban.

részletek

Pitwall: Robbanás előtt az F1-es pilótapiac?

Mennyire van bajban Leclerc, (jó) ülés nélkül maradhat-e Sainz, megnyugodhat-e Perez? Az utóbbi egy hét legfontosabb F1-es hírei a Pitwallban.

részletek

Pitwall: Vettel tesztel, Ricciardo elköszön?

Red Bull, Ricciardo, Vettel, Wolff, Williams, és a Liberty Media: az utóbbi egy hét hírösszefoglalója a Formula.hu műsorában.

részletek

Pitwall: Ferrari-ünnep és tragédia

A mögöttünk hagyott F1-es forduló végre a pályán zajló eseményekről szólt – azonban a vasárnap kora délután történt szörnyű tragédia árnyékot vetett a hétvégére. A hét legfontosabb történései a Pitwallban.

részletek

Az F1-es folytatás a tét Ricciardo számára?

A következő hetekben komoly nyomás alatt lehet Daniel Ricciardo, aki nem hogy a Red Bull-ülés, hanem a visszavonulás felé halad 2024-ben.

részletek

Pitwall: Reménytelen helyzetben a Mercedes?

A Horner-ügy várható fejleményei, a Mercedes problémái, Massa perel, McLaren-győzelem a Formula-E-ben: a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek

Pitwall Talk: Miért ne kapcsoljuk ki az F1-et 2024-ben?

Érdemes végignézni egy olyan versenyt, sőt egy olyan F1-es szezont, melynek az első pillanatától kezdve tudni lehet, ki fog nyerni? Nagyon is érdemes! Hogy miért, arról beszélgetünk a friss Pitwall Talkban.

részletek

Pitwall: Verstappen tényleg távozhat?

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj hete egy váratlan bemutatkozás és egy közepesen jó verseny mellett a Red Bull-történet további bonyolódását hozta – a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek