Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Pic

Utolsó körös előzés a GP2 sprintfutamán

Az új-zélandi Mitch Evans a vasárnapi monzai verseny utolsó körében előzte meg Arthur Picet, és szerezte meg szezonja első győzelmét. Vandoorne újra dobogón.

részletek

Még a Toyotának is tartozik a Lotus

Az enstone-i istálló a hírek szerint már ezen a héten tulajdonost válthat, ennek ellenére jogi ügyek és tartozások okoznak állandó fejfájást az F1-es vezetőségnek.

részletek

Végre kiengedték Spából a Lotust

Csak most, négy nappal a Belga Nagydíj leintése után hagyhatta el a spái versenypályát a Lotus, miután bírósági végrehajtók lefoglalták az autóikat a Charles Pic által indított kereset nyomán.

részletek

Újabb versenyzőcsere a Formula-E-ben

Szinte nem telik el úgy versenyhétvége, hogy legalább egy csapat ne cserélné le valamelyik versenyzőjét - a Moszkva ePrix-re Charles Pic helyére talált új pilótát a NextEV TCR.

részletek

Ismét a Formula-E-ben hajt Charles Pic

A két éve még Caterhamet kormányzó Charles Pic visszatér a világ első elektromos sorozatába - a francia Kínában már egyszer kipróbálhatta az Andretti Autosport autóját.

részletek

A Mercedes is kipróbálta a fiatalságot

A BMW-hez hasonlóan a Mercedes is fiatal tehetségekkel tesztelt Jerezben, köztük a Formula-3 élmenőivel és egy korábbi F1-essel. Toto Wolff a követendő példát jelölte ki számukra.

részletek
Olvastad már?