DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

PárizsePrix

Vergne otthon nyert, Bird három kerékkel a dobogón

Jean-Eric Vergne népszerű hazai győzelmet ünnepelhetett a Formula-E párizsi fordulóján, de a főszerepet nem is ő, hanem Andre Lotterer és Sam Bird öltötték magukra, akik háromszor ütköztek egymással.

részletek

Összejött a Vergne–Bird első sor a Párizs ePrix-re

A bajnoki cím két legfőbb várományosa egymás mellett állva fog farkasszemet nézni a rajtlámpákkal a Formula-E párizsi futamán. Jean-Eric Vergne verhetetlennek bizonyult hazai időmérőjén.

részletek

Buemi nyert, Lopez dobogón, di Grassi bajban

Talán már jeleznünk sem kell: őrült versenyt hozott a Formula-E Párizsban is, ahol a bajnoki éllovas mögött célba érve Jose Maria Lopez lett a nap hőse, míg Lucas di Grassi számításai ezúttal nagyon félresikerültek.

részletek

Buemi hat ezreddel rontotta el Vergne örömét

A Formula-E eddigi legszorosabb időmérőjét hozta a Párizs ePrix, ahol Renault-motoros autók sajátították ki az első rajtsort, mögöttük azonban lesben áll a remeklő Lopez és Gutierrez.

részletek

Történelmi pillanat: Először pályán az igazi robotautó

Az önjáró járműtechnológia számára történelmi pillanat érkezett el ezen a hétvégén Párizsban, ahol a Roborace végleges, pilótafülke nélküli változata is megtette első métereit a Formula-E versenypályáján.

részletek

Párizs ePrix: Amikor a történelemre rátelepszik az autósport

A munkások a közúti forgalommal, a friss, fekete aszfalt pedig a macskakővel keveredve kelt szürreális látványt a barokk építészet és a posztmodern világ találkozásakor. Párizsban jár a Formula-E.

részletek