Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

Nyíregyháza

Az év futamára készülnek Turán Friciék a Rally Hungary-n

Újra visszatér Nyíregyházára és a Zemplén térségébe az év legjobban várt ORB futama, a Rally Hungary, ami egyben Európa-bajnoki futam is, így még nagyobb presztízsnek örvend. A háromnapos versenyen természetesen a tavalyi győztes páros, Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak a Volkswagen Polo GTI R5-tel, hogy újra felvegyék a harcot az elit mezőnnyel.

részletek

Tűzijáték a szuperspeciálon nyolcezer néző előtt

A három bajnokaspiráns, Łukasz Habaj, Chris Ingram és Alexey Lukyanuk is részt vett a 2019-es ERC sorozat bajnoki címéről döntő Rally Hungary péntek délutáni sajtótájékoztatóján – majd pedig a legjobb magyarokkal együtt átgurultak a Nyíregyháza főterén felállított rajtdobogón és megcsillantották vezetési tudásukat a 8000 néző előtt megtartott rabócsiringi szuperspeciálon.

részletek

Ifj. Tóth és Bútor visszatér Nyíregyházán

A Peugeot 208 R2 Kupa utolsó állomása és egyben a magyar ralibajnokság utolsó 2018-as futama a Nyíregyháza rali, melyet két tapasztalt pilóta részvételével ünnepel a Peugeot márka.

részletek

A belvárosban is lesz gyorsasági a Nyíregyháza Ralin

A szervezők szerint öt-tíz kilométert kell majd megtenni Nyíregyháza belvárosában és van rá esély, hogy 2019-től már Európa-bajnoki futamnak adhasson otthont a város.

részletek

Rali-Eb és ralikrossz-vb érkezhet Magyarországra

Nyíregyháza válhat a magyar autósportélet új központjává: állami támogatással itt rendeznék az ERC szezonzáróját a következő öt évben, továbbá egy új komplexum is épül.

részletek
Olvastad már?