Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

NőkAMotorsportban

W Series: Sérülés után pole és győzelem

Tökéletes hétvégét zárt a női formaautós sorozatban Emma Kimilainen, bár a bajnokságot vezető Jamie Chadwick is abszolút elégedett lehet a dolgok alakulásával.

részletek

Női F1-et akar a Renault korábbi fejlesztőpilótája

A Lotus és a Renault autóját soha nem vezető, de legalább rengetegszer képernyőre kerülő Carmen Jorda szerint csak így lehet hölgytársainak bekerülnie a száguldó cirkuszba.

részletek

Szőkék előre! - Ők a sorozatok háziasszonyai

Mostanra minden nagy bajnokságban felismerték, hogy kellemesebbé varázsolja a közeget a nézők számára, ha egy fiatal riporterhölgy suhan oda a versenyzőkhöz egy interjúra. Van egy fotós válogatásunk róluk, ti pedig megszavazhatjátok a legszebbet!

részletek

A magyar autósport sem működhetne nők nélkül

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, az FIA által kiadott ajánlásnak megfelelően, szimbolikusan, a Nemzetközi Nőnapon hozta létre a „Nők az Autósportban Bizottságot”, melynek olyan elhivatott, régóta az autósportban tevékenykedő hölgyek lettek a tagja, akik mertek nagyot álmodni ebben a férfias sportágban.

részletek

A nők és a versenyzés: nem kell erőltetni!

Félreértés ne essék, támogatni és lehetőségeket teremteni kell, csak erőltetni nem szabad a dolgot – ez a véleménye az F1-be vágyó Beitske Vissernek, aki egy külön női szériát is elképzelhetőnek tart.

részletek

Susie nem bánja, hogy kihasználta nőiségét

Az autósportban mindenkinek azt kell kihasználnia, amit tud: így nincs abban semmi rossz, ha egy hölgyversenyző a nőiségét használja a szponzorszerzéshez – írja Susie Wolff F1-es tesztpilóta.

részletek

Női szerelőként a ralikrosszban

Az autósport alapvetően az egyik legférfiasabb sportág, ezért mindig üde színfoltot jelent egy-egy hölgy jelenléte, aki akár versenyzőként, akár szerelőként bizonyítja, nemcsak a lenge öltözetű cicababáknak van helye a versenyautók közelében.

részletek

Ez a csinos pofi fogja sokkolni az F3 mezőnyét

A gyönyörű szép külső ugyanis kiváló versenyzői képességeket takar – állítja a Volkswagen Motorsport, melynek támogatásával Tatiana Calderón idén harcba száll az erősebbik nemmel az F3-as Európa-bajnokságon.

részletek
Olvastad már?