Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Népszerűség

Ezek voltak a legnépszerűbb karórák 2020-ban

Bár a koronavírus járvány első hulláma miatti kijárási korlátozások nem kímélték a hazai órapiacot, az év második felében valamelyest magára talált a szegmens. „Bár Casio hazájában, Japánban is korlátozásokra volt szükség a koronavírus elleni küzdelem miatt, ennek ellenére kis késéssel sikerült bevezetni a legtöbb újdonságot” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere, Nagy Sándor.

részletek

A Kis Csoda – újra a Fiesta lett Európa kedvenc kisautója

Az elmúlt évben a Ford Fiesta volt Európa legnagyobb számban értékesített kisautója – méghozzá zsinórban immár a negyedik éve.

részletek

Lorenzót nem zavarja Rossi népszerűsége

A Yamaha regnáló világbajnoka tisztában van vele, hogy csapattársa a MotoGP legnépszerűbb versenyzője, de állítása szerint ez nem befolyásolja őt a pályán. A spanyol motoros azt is elmondta, hogy a Yamahánál sosem érezte, hogy olasz kollégáját előnyben részesítenék.

részletek

Melyik F1-es versenyző a legnépszerűbb?

A kérdésre a Sky Sports egyszerű módszerrel keresett választ: összegezték a pilóták rajongóinak számát a három legnagyobb közösségi oldalon.

részletek

Szavazz! Melyik a világ legnagyobb versenye?

Egy nemzetközi olvasóközönség nemrég a Le Mans-i 24 órást választotta a világ legnagyobb versenyének, ám koránt sem vagyunk biztosak benne, hogy ti is így látjátok. Szavazzatok!

részletek